به گزارش ایسنا، کمیته پیگیری گروههای ملی و اسلامی فلسطین که گروههای مقاومت را هم شامل میشود، در بیانیهای اعلام کرد اخبار موجود درباره پیشنهاد جدید آتشبس که شامل بند خلع سلاح مقاومت، تحویل زندانیان صهیونیستی به رژیم صهیونیستی بدون هیچگونه تضمینهای واقعی برای پایان دادن به جنگ نسلکشی علیه ملت فلسطین و خروج کامل از نوار غزه است را پیگیری کرده است.
این کمیته منطق اغراقآمیز درباره سلاحی ابتدایی را که قربانیان تنها برای دفاع از خود مورد استفاده قرار میدهند، رد میکند، آن هم زمانی که آمریکا به رژیم صهیونیستی قاتل، مقدار قابل توجهی سلاح مرگبار و بمبهای سنگین میدهد که علیه ملت بیدفاع فلسطین استفاده میشوند.
در این بیانیه آمده است نوار غزه، منطقه تامین امنیت مصر است و آن را از دشمن امت عربی جدا میکند و مردم غزه خط مقدم ارتش مصر و محافظ اصلی آن هستند. همچنین مصر عمق استراتژیک فلسطینیها را نشان میدهد.
در ادامه این بیانیه ذکر شده است هر آتشبسی که فاقد تضمینهای واقعی برای توقف جنگ، عقبنشینی کامل، لغو محاصره و بازسازی باشد، یک تله سیاسی خواهد بود که به جای مقاومت در برابر اشغال، به اشغالگری تداوم میبخشد. میانجیگران و جامعه جهانی باید رژیم صهیونیستی را که در طول تاریخ به عدم پایبندی به همه توافقها و تفاهمات است، تحت فشار قرار دهند.
کمیته پیگیری گروههای ملی و اسلامی فلسطین در این بیانیه اعلام کرد یک عملیات گمراهسازی بزرگ از طریق تمرکز بر موضوع خلع سلاح قربانی وجود دارد، در حالی که مشکل اصلی، فرار رژیم صهیونیستی از اجرای توافق آتشبس سه مرحلهای است که طرف فلسطینی با آن موافقت کرد و به آن متعهد بود. جامعه صهیونیستی میداند که این «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی است که توافق آتشبس را در میان تبانی و سکوت کشنده بینالمللی به ناکامی کشاند.
دوشنبه، جنبش حماس اعلام کرد در حال بررسی پیشنهادی درباره آتشبس و تبادل اسرای غزه است که از میانجیگران تحویل گرفته است.
این جنبش در بیانیهای بار دیگر بر شروط خود برای انعقاد هرگونه توافقی در آینده یعنی برقراری آتشبس دائمی، خروج کامل ارتش رژیم صهیونیستی از غزه، دستیابی به معامله واقعی تبادل اسرا، شروع جدی بازسازی غزه و لغو محاصره آن تأکید کرد.
ژانویه ۲۰۲۵، مصر با مشارکت قطر و آمریکا توانست به توافقی بین رژیم صهیونیستی و حماس برای برقراری آتشبس چند مرحلهای دست پیدا کند اما سپس تل آویو آن را نقض کرده و در ماه مارس به صورت یکجانبه اعلام ازسرگیری جنگ کرد.
نتانیاهو که تحت تعقیب دیوان دادگستری بینالمللی قرار دارد، از اجرای مرحله دوم آتشبس سر باز زد و نسلکشی را ۱۸ مارس در غزه مجددا از سر گرفت تا بتواند نظر جناحهای تندرو موجود در کابینه خود را جلب کند.
رژیم صهیونیستی با حمایت کامل آمریکا از هفت اکتبر ۲۰۲۳ مرتکب نسلکشی در غزه میشود که بر اثر آن ۱۶۷ هزار فلسطینی شهید و زخمی شدند که اکثر آنها زن و کودک هستند و بیش از ۱۱ هزار تن مفقود شدند.
انتهای پیام
نظرات