• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404012715273
  • خبرنگار : 50229

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تأکید کرد

تحقق اهداف ۳۶ بسته مدیریت مصرف با کمک جامعه روحانیت خوزستان

تحقق اهداف ۳۶ بسته مدیریت مصرف با کمک جامعه روحانیت خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در دیدار با ائمه جمعه شهرهای مختلف استان، ۳۶ بسته ابلاغی مدیریت مصرف برق از سوی وزارت نیرو و توانیر را تشریح و از جامعه روحانیت درخواست کرد برای رسیدن به اهداف مشخص شده در طرح جامع مدیریت مصرف برق و عبور موفق از اوج بار، صنعت برق را یاری کنند.

علی خدری در این دیدار که چهارشنبه ۲۷ فروردین در دفتر نماینده ولی فقیه در استان خوزستان برگزار شد، با اشاره به آغاز فصل گرما در خوزستان و روشن کردن سیستم‌های سرمایشی اظهار کرد: افزایش مصرف برق و شرایط ناترازی انرژی که کشور با آن مواجه است، فشار مضاعفی را بر شبکه تحمیل می‌کند. این در حالی است که صنعت برق کشور در حال ورود به مرحله‌ای از نوسازی گسترده زیرساخت‌هاست که در کنار فرصت‌های آن، الزاماتی نیز به همراه دارد.  

وی با بیان اینکه مهم‌ترین این الزامات، مدیریت صحیح و موثر مصرف برق است، افزود: در غیاب این مولفه، حفظ پایداری شبکه بویژه در ایام اوج مصرف، عملاً غیرممکن خواهد بود. بنابراین در همین چارچوب، شرکت توزیع برق خوزستان با هدف مدیریت شرایط موجود، اقدام به تشکیل قرارگاه رصد و مدیریت مصرف برق خوزستان کرد که در این قرارگاه، ۳۶ بسته فنی، عملیاتی، فرهنگی و اجتماعی طراحی شده و به مرحله اجرا رسیده است و هدف آن، ارتقای سطح آگاهی، تغییر الگوهای مصرف و پیشگیری از تنش‌های ناشی از ناپایداری شبکه برق است.

خدری با اشاره به ظرفیت ارزشمند تریبون‌های نماز جمعه برای بیان اهمیت مدیریت مصرف برق، اطلاع‌رسانی درباره شرایط فعلی صنعت برق و دعوت مردم به مشارکت فعال در گذر از این دوره حساس، بر لزوم فرهنگسازی مصرف برق در سطح استان تأکید کرد و از جامعه روحانیت درخواست کرد تا در این زمینه، صنعت برق را یاری کنند.

وی گفت: علی‌رغم همه دستاوردهای صنعت برق، به دلیل پرمصرف بودن تجهیزات و دستگاه‌ها در بسیاری از مشاغل و فعالیت‌های صنایع، راندمان پایین است، بطوری که به ازای تولید یک واحد کالا، چهاربرابر استاندارد جهانی برق مصرف می‌شود.

خدری تأکید کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند «تنها راه کنترل انرژی، صرفه‌جویی است» اگر هر خانواده یک لامپ ۱۰۰ وات یا معادل آن را خاموش کند، چهار هزار مگاوات معادل چهار نیروگاه هزار مگاواتی بوشهر، ذخیره انرژی را خواهیم داشت.

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین جلیل علی‌نژاد، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان خوزستان نیز با اشاره به نقش موثر ائمه جمعه در جهت‌دهی و تنویر افکار عمومی نسبت به خدمات صنعت برق، گفت: جامعه روحانیت استان خوزستان برای تحقق برنامه‌های اوج بار آماده همکاری با مجموعه صنعت برق استان است.

تبیین شرایط موجود برای ائمه جمعه، پرسش و پاسخ در خصوص شیوه مدیریت مصرف برق، ارائه اصول کلی ۳۶ بسته مدیریت مصرف و درخواست همیاری از جامعه روحانیت برای رسیدن به اهداف مشخص شده در طرح جامع مدیریت مصرف برق و عبور موفق از اوج بار مورد تاکید قرار گرفت.   
       
ائمه جمعه شهرهای مختلف استان که در این نشست هماهنگی حضور داشتند، دغدغه‌های مردم در حوزه برق بخصوص خاموشی‌ها را مطرح و در خصوص تبیین شرایط موجود و کمک به فرهنگسازی مدیریت مصرف برق اعلام آمادگی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha