حجتالاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی امروز ۲۹ فروردین در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم که با حضور جمعی از مدیران و مسئولان در سالن جلسات حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار کرد: پرچمداری قم در موضوعات متعدد فرهنگی به خصوص در برنامههای قرآنی تحسینبرانگیز است.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور تأکید کرد: یکی از مهمترین آوردههای نهضت قرآنی زندگی با آیهها، مشق کردن کار قرارگاهی بود؛ چون همه پای کار بودند از وزارتخانهها، رسانهها، دستگاههای اجرایی و گروههای مردمی، حوزه و دانشگاه و هیچکدام دغدغه آرم، نشان و لوگو نداشتند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان قم، وی تشریح کرد: کار فرهنگی، گفتمانی و رسانهای، محتوای خوب میخواهد و غنای محتوا در برنامههای قرآنی در کل کشور همزمان با ماه مبارک رمضان رعایت شده بود چرا که دبیرخانه بودجه کافی برای این امر در نظر گرفت.
حسینی اظهار کرد: زندگی با آیهها در کل کشور به صورت همافزا، پیوسته، تعاملی و قرارگاهی انجام شد و این مدل در تمام برنامههای فرهنگی میتواند الگو باشد و مسئولین باید از آن الهام بگیرند.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور به ظرفیت فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: ایران به دلیل اینکه نهاد فرهنگی متعددی دارد باید پیوستگی در بطن کار قرار گیرد تا کار یک نهال تبدیل به یک باغستان شود.
وی در خصوص محافل خانگی قرآن کریم بیان کرد: محفل برنامه محوری زندگی با آیهها بود و استمرار و تدوام محافل قرآنی خانگی، محلی و مساجد باید برقرار باشد.
حسینی تصریح کرد: ادامه برنامههای قرآنی توسط مردم باید انجام شود و کار از رده حاکمیتی خارج شود؛ اما حمایت و تسهیلگری، تبلیغ و تبیین سر جای خود بماند که وظیفه همه دستگاهها در راستای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی است.
وی تأکید کرد: کار عملیاتی و پیوند با میدان و کار مشترک باعث شد طرح زندگی با آیهها در بالاترین حد خود و بهصورت پربار و با حضور پرشور مردم در کشور انجام شود؛ این میتواند الگو ادامه فعالیت قرآنی ما در طول سال باشد.
همچنین در ادامه این جلسه، آیتالله سیدمحمد سعیدی نماینده ولی فقیه در استان قم نیز از تلاشهای انجام شده در خصوص برنامههای قرآنی در ماه رمضان قدردانی کرد و به برنامهریزی و توجه به نظم در انجام مصوبات این شورا تأکید کرد.
انتهای پیام
نظرات