• جمعه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404012916135
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

اجرای فراگیر غربالگری سلامت روان در دانشگاه‌های علوم پزشکی طی امسال

اجرای فراگیر غربالگری سلامت روان در دانشگاه‌های علوم پزشکی طی امسال

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت از اولویت سلامت روان در برنامه‌های این معاونت خبر داد و بر ضرورت تقویت زیرساخت‌ها و افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر مسعود حبیبی در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در حضور رئیس جمهور گزارشی جامع از فعالیت‌ها و برنامه‌های این معاونت ارائه داد و ضمن قدردانی از حضور رئیس‌جمهور در جمع رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، این حضور را گویای حمایت تمام ‌قد رئیس جمهور و دولت از حوزه دانشگاهی دانست.

حبیبی با اشاره به دغدغه برخی معاونان دانشگاهی نسبت به منابع محدود فرهنگی و دانشجویی، تأکید کرد: این نگرانی‌ها را به‌خوبی درک می‌کنیم و اطمینان می‌دهیم که از این حوزه حمایت کامل صورت گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، رشد منابع در حوزه‌های فرهنگی و رفاهی را از جمله دستاوردهای برنامه عملیاتی اخیر برشمرد و گفت: در برنامه‌ریزی بودجه سال ۱۴۰۴، در بخش فرهنگی شاهد رشد محسوسی هستیم، گرچه هنوز نیازمند تقویت بیشتر است.

حبیبی اعلام کرد: برنامه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی در قالب ۱۴۶ فعالیت عملیاتی و در چارچوب ۵ هدف خرد، در راستای تحقق دو هدف کلان تدوین شده‌اند که افزایش هدفمند ضریب نفوذ و فراگیری فعالیت‌های فرهنگی و رفاهی دانشجویان و استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان و مشارکت‌های اجتماعی به‌ویژه در حوزه سلامت از این جمله هستند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت با توجه ویژه به سلامت روان، این حوزه را یکی از ارکان اصلی پشتیبانی از دانشجویان در نظام آموزش عالی دانست و تصریح کرد: در آخرین غربالگری صورت ‌گرفته، به‌ویژه در میان دانشجویان دستیاری، حدود ۴۰ درصد نیازمند دریافت خدمات روانشناختی و مددکاری بودند. 

وی گفت: شایع‌ترین اختلالات نیز شامل اضطراب، افسردگی و خشم بوده است. این آمار زنگ هشداری جدی‌ است که نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد.

اجرای فراگیر غربالگری سلامت روان در سال جاری

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت از اجرای فراگیر غربالگری سلامت روان در سال جاری خبر داد و گفت: این غربالگری که پیش‌تر اختیاری بود، به ‌صورت سراسری در همه دانشگاه‌ها اجرا خواهد شد.

وی با تأکید بر نقش آموزش و توانمندسازی، از برگزاری برنامه تربیت مربی در اردیبهشت‌ ماه خبر داد و افزود: در این دوره‌ها، مشاوران و روان‌شناسان منتخب آموزش خواهند دید تا مهارت‌های لازم را به دانشجویان منتقل کنند. نسخه متناسب با مدیران فرهنگی نیز طراحی شده است.

به‌ گفته معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، برنامه مشابهی برای نمایندگان تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی در حال اجراست تا شبکه‌ای فعال، دغدغه‌مند و هم‌افزا از افراد مؤثر در حوزه صف شکل گیرد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha