به گزارش ایسنا به نقل از یونیورسیتی نیوز، پس از آتشسوزی ناشی از زلزله ویرانگر میانمار که در اواخر ماه گذشته میلادی در میانمار رخ داد، به بیش از ۶۰ هزار متقاضی گفته شده است که باید دوباره در آزمون ورودی دانشگاه شرکت کنند.
تشکلهای دانشجویی و سایرین از تصمیم مقامات برای برنامهریزی مجدد امتحانات در این برهه انتقاد کردهاند که تلفات جانی، آسیبهای گسترده به ساختمانها و آواره شدن بسیاری از خانواده ها شرکت در امتحان را برای متقاضیان بسیار دشوار کرده است.
در ۲۸ مارس، زمین لرزه قدرتمندی به بزرگی ۷.۷ ریشتر در نزدیکی منطقه ساگاینگ میانمار رخ داد و پس از آن پس لرزه ای به بزرگی ۶.۴ ریشتر ماندلای و شهرهای اطراف و همچنین منطقه ساگاینگ، پایتخت نای پی تاو، پینمانا، پینمانا، را لرزاند.
ماندالی، یکی از بدترین مناطق آسیب دیده، هنوز هم پس لرزههایی را تجربه میکند. در ۱۷ آوریل، پس لرزه دیگری به بزرگی ۵.۶ ریشتر باعث ترس ساکنان شد.
بر اساس آمار رسمی حکومت نظامی تا تاریخ ۱۶ آوریل، نای پی تاو، ماندالی و ساگینگ در زلزله اصلی که بیش از ۳۷۲۵ کشته برجای گذاشت بیشترین آسیب را دیدند. گمان میرود که بسیاری از افراد دیگر از بین رفتهاند زیرا اجساد هنوز در زیر آوار دفن شدهاند. این زمین لرزه به سازه های دورتر تایلند آسیب رساند.
ویدئوهایی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است، نشان می دهد که دود سیاه از ساختمانهای دانشگاه ماندالای، قدیمی ترین و بزرگترین دانشگاه در میانمار بالا میآید.
رادیو و تلویزیون میانمار (MRTV) تحت کنترل حکومت نظامی میانمار در اخبار اخیر خود گزارش داد که آتش سوزی پس از زمین لرزه، ساختمان اصلی دانشگاه ۱۰۰ ساله را فرا گرفت و باعث فروریختن بخش هایی از آن شد.
ساختمان اصلی دانشگاه ماندالی که در سال ۱۹۲۵ تأسیس شد، با درگاه قوسی شکل و ستونهای بزرگ، یک بنای تاریخی محسوب میشود و این دانشگاه قرار بود امسال صدمین سالگرد خود را جشن بگیرد. آتش سوزی پس از زلزله به دیوارهای بالایی دانشگاه آسیب جدی وارد کرد و سقف آن را به کلی تخریب کرد.
انتهای پیام
نظرات