به گزارش ایسنا، کمیسر سازمان ملل در امور بشردوستانه خاطرنشان کرد ساکنان غزه از مایحتاج اولیه برای ادامه زندگی محروم هستند.
بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وی در ادامه افزود بیش از ۵۰ روز است که هیچ چیز از جمله غذا، سوخت، تجهیزات پزشکی و وسایل تجاری وارد غزه نشده است.
این مقام سازمان ملل تصریح کرد، بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی از کمبود شدید تجهیزات رنج میبرند.
وی ادامه داد: ما مجبور شدیم نانواییها را ببندیم و سوختی برای پخت و پز وجود ندارد.
طبق گفته این مسؤول سازمان ملل، ذخایر آب به شدت کاهش یافته و ذخیرههای مواد غذایی نیز رو به اتمام است.
کمیسر سازمان ملل در امور بشردوستانه همچنین تاکید کرد، غزه در حال خفقان است و آنچه در آنجا اتفاق میافتد محرومیت عامدانه و هدفمند است.
مرحله نخست توافق آتشبس و تبادل اسرا میان جنبش مقاومت اسلامی حماس و رژیم صهیونیستی که از تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ با میانجیگری مصر و قطر و حمایت آمریکا اجرا شده بود، در آغاز ماه مارس گذشته به پایان رسید. در حالی که حماس به بندهای مرحله نخست توافق پایبند بود، «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی که تحت پیگرد مراجع قضایی بینالمللی قرار دارد، به درخواست اعضای تندروی ائتلاف دولتی تحت رهبری خود، از آغاز مرحله دوم این توافق شانه خالی کرد. ارتش صهیونیستی از ۱۸ مارس گذشته جنایتهای نسلکشی خود در غزه را از طریق بمبارانهای خشونتبار گسترده و هدف قرار دادن غیرنظامیان در منازل و چادرهای محل اسکان آوارگان شدت بخشیده است.
پیشتر وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد شمار شهدای غزه از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ به ۱۷۸۳ نفر و تعداد مجروحان به ۴۶۸۳ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت غزه در ادامه اعلام کرد که با ادامه حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون تعداد کل شهدای این جنگ به ۵۱ هزار و ۱۵۷ نفر و شمار مجروحان به ۱۱۶ هزار و ۷۲۴ نفر افزایش یافته است.
انتهای پیام
نظرات