• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404020100017
  • خبرنگار : 71567

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد

سقف پرداختی اعضای هیات علمی حذف شد/قانون جدید از ابتدای سال اجرایی می‌شود

سقف پرداختی اعضای هیات علمی حذف شد/قانون جدید از ابتدای سال اجرایی می‌شود

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت از حذف سقف پرداختی اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: در صورتی که بودجه لازم تامین شود، این قانون از ابتدای سال جاری اجرایی خواهد شد.

دکتر حمید اکبری در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس قانون برنامه و بودجه در مجلس شورای اسلامی سقف پرداختی به اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال جاری برداشته شد و منتظر ابلاغ این قانون هستیم.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر منتظر هستیم تا ببینیم برای اجرای قانون فوق چه میزان بودجه در اختیار وزارتین علوم و بهداشت قرار می‌گیرد تا بتوانیم به پرداختی‌های واقعی نزدیک شویم.

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل قانون فوق میزان پرداختی به اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی به شدت کاهش یافته بود؛ به طوریکه فاصله بسیار زیادی با نرخ تورم داشتیم. امیدوارم اعتبارات کافی برای جبران این فاصله پرداختی‌ها داشته باشیم.

دکتر اکبری تاکید کرد: در صورت تامین بودجه و فراهم شدن ضوابط قرار است قانون حذف سقف پرداختی به اعضای هیات علمی از ابتدای سال جاری اجرایی شود.

وی اظهار کرد: پرداخت حقوق به اعضای هیات علمی مقررات خاص خود را دارد و نمی‌توانیم حداقل و حداکثر برای آن تعیین کنیم. در واقع هر فردی تدریس، طرح‌های تحقیقاتی و پایان نامه های بیشتری انجام دهد قطعا پرداختی متفاوتی خواهد داشت. در قانون سقف پرداختی ما اجازه پرداختی به اساتید در صورت انجام فعالیت بیشتر را نداشتیم و این امر با عدالت مطابقت نداشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۶:۴۲

باید سقفش رو بالاتر ببرند نه اینکه بدون سقف باشه

avatar
امروز ۱۸:۱۸

هیئت علمی با ۱۲ ساعت تدریس درهفته ۸۰ ، ۷۰ میلیون حقوق بگیره ، کارمند بدبخت کل کار دانشگاه رو انجام بده حقوق زیر ۲۰ میلیون ، میدانید چرا در حق کارمندان اجحاف می شود چون وزرای علوم خودشان هیئت علمی هستند ، ارزشی برای کارمن قائل نیستند.

avatar
امروز ۱۸:۳۴

اره اونا بی سقف و نامحدود افزایش حقوق دارن ولی کارمندی دانشگاه و خدماتی دانشگاه حقوق یکسانی دارن

avatar
امروز ۲۲:۲۶

هیئت علمی با مدرک دکتری تاره در 35 سالگی اولین حقوقش رو میگیره و باید تا 70 سالگی کار کنه تا بازنشسته بشه. مسئولیت های هیئت علمی فقط تدریس نیست. پژوهش، چاپ مقاله، تربیت دانشجو و مسئولیت اجرایی... تازه حقوقش میانگین 30 تومان است!! پیک موتوری 40 تومان!

avatar
امروز ۱۸:۳۶

در جواب مهدی ؛ چون کارمند عمر و جوانیش برای علم فدا نکرده و بعد از ساعت اداری لازم نیست تا نصف شب یا گاها تمام شب دغدغه دانشگاه و دانشجو و مقاله و ... داشته باشه و از سن حدود ۳۵ تا ۴۰ سالگی تازه به عنوان هیات علمی حقوق بگیر بشه.

avatar
امروز ۱۸:۵۳

بنده هیات علمی هستم و حکمم حدود 30 تومن هست. این حداکثر برای همه نیست و بخش محدودی از اعضای هیئت علمی از این مزیت برخوردار میشن.

avatar
امروز ۱۹:۵۹

اساتید دانشگاه آزدا فقط ۲۵م حقوق میگیرند کسی به دادشون نمیرسه

avatar
امروز ۲۰:۲۷

نوش جونشون هر چقدر میگیرن زحمت میکشند

avatar
امروز ۲۲:۳۱

خیلی از اساتید به دلیل رویه های ارتقا در دانشگاه ها 7 روز هفته مشغول کار هستند و فشار کاری اونها رو از رسیدگی به خانواده خودشون هم ناتوان کرده. حدود 10 سال طول میکشه تا رسمی قطعی بشوند. تدریس، چاپ مقالات متعدد، کار اجرایی فقط برای 30 تومان در ماه.