به گزارش ایسنا، روزنامه «العربی الجدید» به نقل از منابع خبری عبری فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی بهدلیل کمبود فزاینده نیرو، اقدام به اعزام نظامیانی به نوار غزه کرده است که هنوز آموزشهای پایه نظامی خود را کامل نکردهاند.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که شمار قابل توجهی از سربازان تازهوارد در تیپهای «گولانی» و «جفعاتی» تنها چهار ماه پس از پیوستن به ارتش، به مناطق جنگی در غزه اعزام شدهاند.
این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که فرماندهان ارشد ارتش رژیم صهیونیستی نسبت به ناتوانی در اجرای کامل برنامههای نظامی در غزه هشدار دادهاند.
پیشتر نیز روزنامه «یدیعوت آحارونوت» به نقل از «ایال زامیر» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی نوشت که وی در دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم بر ضرورت چارهاندیشی برای جبران کاهش شدید نیروی انسانی در ارتش تأکید کرده است.
کمبود نیرو در ارتش صهیونیستی در حالی رو به افزایش است که اقشار مذهبی افراطی یهودی موسوم به «حریدیها» از پیوستن به خدمت نظامی امتناع میورزند و بیش از یکسوم نیروهای ذخیره نیز بهدلیل فرسایش ناشی از طولانی شدن جنگ، حاضر به مشارکت مجدد در عملیاتها نیستند.
همزمان، حرکتهایی اعتراضی در قالب امضای طومارهای جمعی در حال گسترش است که از کابینه رژیم صهیونیستی میخواهند برای بازگرداندن زندانیان صهیونیست در غزه حتی به توقف جنگ تن دهد. تاکنون بیش از ۱۴۰ هزار نفر، از جمله نظامیان فعلی و سابق، ۵۰ طومار علیه ادامه جنگ امضا کردهاند.
در واکنش به این اقدام، نخستوزیر رژیم صهیونیستی امضاکنندگان را تهدید به اخراج و برخورد انضباطی کرده و این اقدامات را مصداق «شورش» و «خیانت در زمان جنگ» دانسته است.
جنگ جاری که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) آغاز شده است، به شهادت و مجروح شدن بیش از ۱۶۸ هزار فلسطینی و آوارگی یکونیم میلیون نفر منجر شده و نوار غزه را در وضعیت قحطی مطلق قرار داده است.
انتهای پیام
نظرات