• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404020100204
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

هنوز برای اهدای عضو فرهنگ‌سازی مناسبی نشده است

هنوز برای اهدای عضو فرهنگ‌سازی مناسبی نشده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع اعضای شورای اسلامی شهر زاهدان گفت: اهدای عضو مسئله‌ای انسانی و اجتماعی است که باید به درستی برای آن فرهنگ‌سازی شود.

دکتر محمدحسن محمدی امروز دوشنبه یکم اردیبهشت در نشست مشترک اعضای شورای اسلامی شهر زاهدان افزود: متأسفانه خانواده‌ها هنگام مواجهه با مرگ مغزی، به راحتی رضایت نمی‌دهند، از این رو باید از پیش با استفاده از ظرفیت علما، معتمدین و ائمه جماعات، بستر فرهنگی آن را فراهم کنیم.

وی گفت: امید داریم با همکاری همگانی، جان انسان‌هایی که در صف انتظار پیوند عضو هستند را نجات دهیم. همان‌طور که در قرآن آمده، نجات جان یک انسان به منزله نجات بشریت است.

محمدی همچنین درباره سفرهای درمانی شهروندان به خارج از استان گفت: در حال حاضر امکانات درمانی بی نظیری در استان وجود دارد و خوشبختانه در حال توسعه و راه‌اندازی بخش پت‌اسکن، ید درمانی، تجهیزات درمان سرطان، احداث بخش دیالیز و راه‌اندازی آی‌سی‌یو پیشرفته با ۲۰ تخت بستری هستیم.

وی ادامه داد: هدف آن است که دیگر نیاز به مراجعه بیماران به شهرهای دیگر نباشد و از سفر های درمانی هم استانی ها جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۲۴ مرکز بهداشتی استیجاری در زاهدان وجود دارد، خواستار همکاری شورای شهر و شهرداری برای تامین زمین مراکز بهداشتی در سطح شهر زاهدان شد.

دکتر محمدی همچنین خواستار ایجاد زیرگذر بین پردیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و بیمارستان علی‌بن‌ابیطالب (ع) جهت تسهیل عبور و مرور دانشجویان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان با مشارکت شهرداری و استانداری شد.

دکتر مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: متأسفانه در استان، بسیاری از جوانان بر اثر تصادف دچار مرگ مغزی می‌شوند،  این در حالی است که اعضای بدن این بیماران می‌تواند جان چندین نفر را نجات دهد، اهدای عضو تنها راه ادامه حیات برای بسیاری از بیماران است، اما همچنان نیازمند فرهنگ‌سازی در این زمینه هستیم.

وی پیشنهاد کرد: برای نهادینه‌سازی فرهنگ اهدای عضو، برخی معابر و میادین شهری به نام اهداکنندگان عضو نام‌گذاری شود.

دکتر حسن نامور، عضو شورای شهر زاهدان نیز افزود: اهداکنندگان عضو، ایثارگران عرصه سلامتند. باید با استفاده از ظرفیت علما و ائمه جماعات، مردم را نسبت به اهمیت این موضوع آگاه کرد.

دکتر محمدرضا کوچکزایی، عضو کمیسیون خدمات شهری شورا شهر زاهدان نیز گفت: ۹۰ درصد تصادفات ناشی از خطای انسانی است،  اگر قوانین رعایت شوند و برخورد بازدارنده صورت گیرد، بسیاری از این حوادث قابل پیشگیری‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، کوچکزایی افزود: به تنهایی نمی‌توان فرهنگ‌سازی کرد و باید از تمام ظرفیت‌ها برای تغییر رفتار بهره گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha