به گزارش ایسنا، دکتر حمید رئیسی، معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت به هدف اصلی این صندوق مبنی بر ایجاد رفاه برای دانشجویان علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: صندوق رفاه دانشجویان از سال ۱۳۵۲ کار خود را شروع کرده است؛ اما آن چیزی که امروز تحت عنوان صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت شناخته میشود از سال ۱۳۷۳ مستقل از وزارت علوم کار خود را آغاز کرد.
این مقام مسؤول ابراز داشت: هدف اصلی که در اساسنامه صندوق رفاه برای دانشجویان دیده شده است حمایت از معیشت و تحصیل دانشجویان مستعد و کم بضاعت است. بر این اساس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت باتوجه به نیازهایی که بر اساس نیاز سنجیها به آن دست پیدا کرده است، ۱۷ نوع تسهیلات به دانشجویان خود پرداخت میکند.
رئیسی یادآور شد: بر این اساس وامهای صندوق شامل تسهیلات مجردی، متاهلی و تسهیلات خاص و ویژه است که به همه دانشجویان با توجه به میزان اعتبار و شرایطی که دانشجو دارد تعلق میگیرد.
وی از بزرگتر شدن دایره ضامنان اخذ تسهیلات دانشجویی به عنوان یک خبر خوب رفاهی خبر داد و ابراز داشت: در گذشته تنها ۲ گروه میتوانستند به عنوان ضامن از سوی دانشجو به بانک معرفی شوند که این موضوع دانشجو را برای دسترسی به ضامن برای تهیه وام با مشکل روبهرو میساخت.
این مقام مسؤول اضافه کرد: خوشبختانه با اخذ نظرات دانشگاهها، شوراهای صنفی دانشجویی، مجمعهای و تشکلهای دانشجویی، اکنون ۸ گروه مختلف میتوانند به عنوان ضامن دانشجو به بانک معرفی و به این ترتیب مسیر برای دریافت وام دانشجویی را بسیار راحتتر کرده است.
معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از تغییرات مثبت در پرداخت تسهیلات دانشجویی نسبت به گذشته اشاره کرد و افزود: خوشبختانه شکل و شمایل روند پرداخت تسهیلات نسبت به قبل دچار تغییراتی شده است که این مهم به لطف هماهنگی و همکاری ادارات رفاه در دانشگاههای علوم پزشکی و بازخورد نظرات دوستان دانشجو از طریق شوراهای صنفی که معمولا مشکلات و نظرات دانشجویان را به ما منعکس میکند رخ داده است.
به گزارش مفدا، رئیسی یادآور شد: بر این اساس تغییراتی در نوع تسهیلات، مبالغ تسهیلات و همچنین شرایط اخذ تسهیلات ایجاد شده است به این شکل که بخش عمده آییننامهها و دستورالعملها در ۳ سال گذشته اصلاح شده و شرایط دریافت وام برای دانشجویان ما به نسبت قبل بسیار سادهتر و راحتتر شده است.
انتهای پیام
نظرات