سید فخرالدین هاشمی معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد قشم، امروز (دوشنبه یکم اردیبهشت) در حاشیه این بازدید اظهار کرد: عملیات خاکریزی مسیر دسترسی و محوطه داخلی ایستگاه، همچنین دیوار کشی مجموعه به پایان رسیده و عملیات بتن ریزی فونداسیون سوله و سایر مستحدثات نیز در حال انجام است.
هاشمی گفت: تجهیزات خط پردازش و سوله مربوطه خریداری و به محل پروژه منتقل شدهاند و هماکنون در مرحله نصب قرار دارند. سرمایهگذار این پروژه متعهد شده است ضمن رعایت کلیه موارد زیست محیطی در محل کارخانه، ظرف ۶۰ روز آینده، ایستگاه را تکمیل و آماده بهرهبرداری کند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد قشم، ایستگاه مذکور با ظرفیت پردازش روزانه ۱۵۰ تن زباله، قادر است انواع شیشه، فلز، پلاستیک، کاغذ و سایر زبالهها را جدا سازی کند تا به چرخه بازیافت برگردد و این اقدامات بخشی از برنامه ساماندهی مدیریت پسماند در منطقه محسوب میشود. بر پایه تفاهمنامه موجود، سرمایهگذار موظف است کلیه زبالههای جمعآوریشده در محدوده تحت پیمان را به این ایستگاه منتقل، تفکیک و پردازش کند.
زبالههای غیرقابل تفکیک نیز پس از این مرحله، با استفاده از کامیونهای بزرگ و تریلی حمل سطلهای زباله به ایستگاه دفع مرکزی انتقال خواهند یافت.
هدف از اجرای این طرح و تکمیل فرآیند بازیافت با احداث صنایع تبدیلی در مجاورت خط پردازش، حفاظت از محیط زیست، جلوگیری از هدررفت زمین، تسریع در جمعآوری زباله، کاهش هزینهها، کاهش حجم زبالههای دفنی، بازیافت و استفاده مجدد از پسماندها، ارتقاء سطح بهداشت عمومی و ایجاد فرصتهای شغلی عنوان شده است.
انتهای پیام
نظرات