مسعود پلنگی، اظهار کرد: کاشت تنباکو در پارسیان هر سال از اوایل آذر آغاز میشود و تا نیمه دی ادامه دارد و برداشت این محصول نیز از نیمه دوم فروردین تا اواخر اردیبهشت انجام میگیرد.
وی با اشاره به اینکه ارقام کشتشده در این شهرستان عمدتاً بومی هستند، افزود: روستای «بهده» و منطقه دشتی از مهمترین و گستردهترین مناطق زیرکشت تنباکو در پارسیان به شمار میروند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل جهاد کشاورزی هرمزگان، در روز چهارشنبه ۱۲ آذر، پلنگی با بیان اینکه تنباکوی تولیدی پارسیان به دلیل کیفیت و مرغوبیت بالا در کنار مصرف داخلی استان، به استانهای همجوار و سایر نقاط کشور نیز عرضه میشود، ادامه داد: بهرهگیری از سامانه آبیاری نوین تحت فشار در مزارع تنباکو، نقش مؤثری در کاهش مصرف آب و افزایش راندمان تولید داشته است.
انتهای پیام


نظرات