مجتبی خاشی در گفت وگو با ایسنا، بیان کرد: سالانه بیش از ۲ هزار تُن انواع سبزی در این منطقه تولید و روانه بازار مصرف استان میشود.
وی اظهارکرد: سبزی خاش به دلیل کیفیت بالا، جایگاه ثابتی در سفره مردم دارد.
خاشی ادامه داد: همچنین کارگاه سنتی فرآوری و بستهبندی در منطقه عباسآباد خاش فعال است که برای شماری از اهالی اشتغال ایجاد کرده است.
خاشی گفت: با توسعه زیرساختها و حمایت از کشاورزان، میتوان ظرفیت تولید و اشتغال این بخش را دوچندان کرد.
وی اظهارکرد: شهر اسماعیل آباد و روستای عباس آباد قطب های مهم تولید سبزی خاش بود و در برخی نقاط بخش های پشتکوه و مرکزی خاش مانند روستاهای دوربن و شوگه نیز انواع سبزی سبزی کشت و تولید می شود.
انتهای پیام
نظرات