• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404020201126
  • خبرنگار : 50189

ایسنا گزارش می‌دهد

ار نخبگی تا راهبری؛ روایت یک انتصاب علمی در کرمان

ار نخبگی تا راهبری؛ روایت یک انتصاب علمی در کرمان

ایسنا/کرمان بنیاد ملی نخبگان یکی از ارکان مهم در سیاست‌گذاری و هدایت سرمایه انسانی کشور محسوب می‌شود. این نهاد با هدف شناسایی، حمایت، هدایت و بهره‌برداری مؤثر از ظرفیت‌های نخبگان در حوزه‌های گوناگون علمی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و اجتماعی تشکیل شده است.

در دنیای امروز که پیشرفت کشورها بیش از هر زمان دیگری به کیفیت منابع انسانی و نخبگان آن‌ها وابسته است، نقش بنیاد ملی نخبگان به عنوان حلقه واسط میان استعدادهای برتر و ساختارهای تصمیم‌ساز، اهمیت بسزایی دارد.

به گزارش ایسنا، این بنیاد با برنامه‌ریزی راهبردی، نه‌تنها از مهاجرت استعدادها جلوگیری می‌کند بلکه زمینه بروز، شکوفایی و اثرگذاری نخبگان در مسیر توسعه کشور را فراهم می‌آورد. در این میان، استفاده از ظرفیت نخبگان محلی در مدیریت‌های استانی نیز یکی از رویکردهای مهم در راستای عدالت علمی و تمرکززدایی از تصمیم‌گیری‌های ملی به شمار می‌رود.

انتصاب نجمه منصوری به عنوان سرپرست بنیاد نخبگان استان کرمان

در همین راستا، با حکم حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، نجمه منصوری به‌عنوان سرپرست جدید بنیاد نخبگان استان کرمان منصوب شد. این انتصاب، گامی در جهت استفاده از توان نخبگان بومی در مدیریت علمی و ارتقای فعالیت‌های بنیاد در سطح استانی تلقی می‌شود.

سوابق علمی و پژوهشی نجمه منصوری

بر پایه این گزارش، نجمه منصوری که خود از اعضای جامعه نخبگان استان کرمان به شمار می‌رود، دارای سوابق درخشان علمی و پژوهشی به شرح زیر است:

دارنده مدرک کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از دانشگاه شیراز

دارنده مدرک دکتری علوم کامپیوتر از دانشگاه شهید باهنر کرمان

قرار گرفتن در فهرست پژوهشگران و دانشمندان پراستناد دو درصد برتر دنیا در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۳، طبق رتبه‌بندی دانشگاه استنفورد

پژوهشگر برتر استانی (در حوزه علوم پایه) در سال ۱۴۰۳

دریافت جایزه بانو فاخره صبا به‌عنوان پژوهشگر برتر زن در سطح دانشگاه در سال ۱۴۰۲

انتخاب به عنوان استاد سرآمد آموزشی در سطح دانشگاه در سال ۱۴۰۲

برگزیده مدیر گروه برتر در سطح دانشگاه در همان سال

دریافت جایزه افضلی‌پور در دوره دکتری در سال ۱۳۹۸

مشمول آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی دانشجویان مستعد تحصیلی کشوری» از سوی بنیاد ملی نخبگان (۱۳۹۷–۱۳۹۸)

مجری طرح پژوهشی با عنوان «هوش تجاری در پالایشگاه مس صنایع مس ایران» زیر نظر شرکت ملی صنایع مس ایران در سال ۱۴۰۰

همکار طرح پژوهشی با عنوان «تعیین مدلی کارا برای تخمین راندمان جریان واحد الکتروریفاینینگ پالایشگاه خاتون آباد» با استفاده از الگوریتم‌های فراتکاملی در سال ۱۳۹۸

به گزارش ایسنا، انتصاب دکتر منصوری که خود از جامعه نخبگان استان کرمان می‌باشد، ضمن افزایش کارایی بنیاد در سطح استانی، می‌تواند موجب ارتقای فعالیت‌های علمی و پژوهشی بومی، ایجاد پیوند میان دانشگاه و صنعت، و توسعه سیاست‌های منطقه‌محور در زمینه حمایت از نخبگان گردد. بدون تردید، حضور افراد نخبه و توانمند در مناصب مدیریتی، به پویایی بیشتر ساختارهای علمی و اجرایی کشور کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha