• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404020201214
  • خبرنگار : 50187

خاموشی اعلام کرد

ورود سازمان اوقاف به اقتصاد دریاپایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی و بادی

ورود سازمان اوقاف به اقتصاد دریاپایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی و بادی

ایسنا/کرمان رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: سازمان در اقتصاد دریاپایه و نیروگاه‌های خورشیدی و بادی، مسکن نخبگان و ... اقداماتی آغاز کرده و در حوزه دانش بنیان‌ها در عرصه‌های مختلف اقدامات در حال توسعه است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی امروز دوم اردیبهشت در مراسم بهره‌برداری از مجموعه تالارهای «احسان ماندگار» در شهر کرمان اظهار کرد: هدف این مجموعه، خدمات عمومی و ارائه خدمات متنوع به مردم است و برای همین پای کار ایستادیم و اجازه ندادیم نیمه کاره به فروش برسد و بابت تاخیر در اجرای پروژه عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: امسال چند پروژه را در سطح کشور آغاز کردیم تا کمتر از یک سال و نیم به اتمام برسانیم و اجرای بخش زیادی از یک طرح در استان فارس نشان داد، می‌شود با دقت نظر بالا و سرعت، کار را پیش برد.

خاموشی در ادامه با اشاره به شعار سال(سرمایه‌گذاری برای تولید) بیان کرد: مقام معظم رهبری چندین سال جهاد اقتصادی را به عنوان فرمان جهادی جامعه قرار می‌دهند و سال‌ها پیرامون حوزه اقتصادی صحبت می‌کنند و علت این است که ما باید حرکت اقتصادی رو به پیش و اقتصاد درون‌زا و مولد در کشور داشته و اقتصاد قدرتمند با استفاده از استعدادهای اقلیمی و نیروی انسانی کارآمد و دانش بنیان در کشور شکل بدهیم و این تعارف نیست و الزامِ حرکت رو به پیش است.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه امنیت غذایی و زنجیره‌های پروتئین از موضوعات جدی در کشور است، گفت: شعار امسال ویژگی خاصی دارد و مخاطب آن مردم و دولتمردان هستند و میزان تولید باید به قدری صورت بگیرد که ارزآوری صورت گیرد و پول ملی را قوت ببخشد و همه ما مسئول و مخاطب این شعار هستیم و هر کس باید در حد توان خود اقدام کند

وی در بخش دیگر سخنانش تصریح کرد: انقلاب اسلامی برای احیاء تفکر دینی و احیاء دین اسلام به عرصه وجود پا گذاشت و رشد دانش، تولید دانش بنیان و فناورانه در راستای تفکر قرآنی است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان سخنانش گفت: سازمان در اقتصاد دریاپایه و نیروگاه‌های خورشیدی و بادی، مسکن نخبگان و ... اقداماتی آغاز کرده و در حوزه دانش بنیان‌ها در عرصه‌های مختلف اقدامات در حال توسعه است و در کشاورزی و زنجیره‌ها کار به طور وسیع آغاز شده و ظرفیت زیادی در استان‌های مختلف داریم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام علی جلالی مدیرکل اوقاف استان کرمان نیز در این مراسم اظهار کرد: پروژه تالارهای «احسان ماندگار» از حدود ۱۰ سال قبل آغاز شده و ۸۴ میلیارد تومان تاکنون در این مجموعه هزینه شده است.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰۰ موقوفه در این پروژه، افزود: تالار احسان شامل آشپرخانه تمام صنعتی با ظرفیت پخت ۲۰ هزار پرس غذا در روز، ۱۰ هزار متر فضا در چهار طبقه و سالن برگزاری مراسم با ظرفیت ۲۰۰۰ نفر در زمینی به مساحت ۹۶۰۰ متر احداث شده است.

ورود سازمان اوقاف به اقتصاد دریاپایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی و بادی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha