• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404020201506
  • خبرنگار : 50975

فروردین‌ امسال ثبت شد

ورود ۱۰۰۹ پرونده به تعزیرات حکومتی چهارمحال‌ و بختیاری

ورود ۱۰۰۹ پرونده به تعزیرات حکومتی چهارمحال‌ و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال‌ و بختیاری گفت: فروردین‌ امسال ۸۳۵ فقره پرونده در بخش کالا و خدمات، ۱۱۷ فقره پرونده در بخش قاچاق کالا و ارز و ۵۷ فقره پرونده در بخش دارو و درمان به تعزیرات حکومتی وارد شده است.

سعید فلاح در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت پرونده‌های وارده به تعزیرات حکومتی استان در نخستین ماه سال، اظهار کرد: در بخش کالا و خدمات، طی فروردین‌ ۸۳۵ فقره پرونده به شعب تعزیرات حکومتی چهارمحال‌ و بختیاری وارد شده که از این تعداد، ۸۴۰ فقره پرونده مختومه شده است.

وی افزود: با توجه به تعداد پرونده‌های مختومه، عملکرد شعب در این حوزه ۱۰۰.۶ درصد ارزیابی شده که نشان‌دهنده تلاش مضاعف و رسیدگی به پرونده‌های معوق از ماه‌های گذشته بوده و در حال حاضر، ۳۴ فقره پرونده در شعب استان باقی مانده و در دست بررسی است.

عملکرد چشمگیر در حوزه قاچاق

فلاح با بیان اینکه برخورد با پدیده قاچاق یکی از اولویت‌های تعزیرات حکومتی است، تصریح کرد: در حوزه مبارزه با قاچاق نیز طی فروردین‌، ۱۱۷ فقره پرونده وارد شعب تعزیرات شده که از این تعداد، ۱۲۹ پرونده مختومه شده و ۵۴ پرونده در حال رسیدگی است.

وی خاطرنشان کرد: عملکرد ثبت‌شده در این بخش نیز ۱۱۰ درصد است که از تلاش همکاران در راستای تسریع در روند رسیدگی‌ها و برخورد قانونی با متخلفان حکایت دارد.

نظارت بر حوزه بهداشت، دارو و درمان

مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال‌ و بختیاری همچنین با اشاره به نظارت این اداره‌کل بر بخش بهداشت، دارو و درمان، بیان کرد: در این حوزه نیز در فروردین‌، ۵۷ پرونده وارد شعب تعزیرات شده که از این تعداد، ۵۶ پرونده مختومه و تنها یک پرونده در حال رسیدگی است.

برگزاری گشت‌های مشترک با همکاری دستگاه‌های نظارتی

فلاح در ادامه با اشاره به فعالیت‌های میدانی تعزیرات حکومتی در قالب گشت‌های مشترک گفت: کارشناسان تعزیرات حکومتی استان به‌صورت مستمر در کنار بازرسان و کارشناسان دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، جهاد کشاورزی و مرکز بهداشت حضور دارند.

وی تأکید کرد: این گشت‌ها به‌صورت روزانه در سطح بازار انجام و در ایام خاص مانند اربعین، بازگشایی مدارس، ایام نوروز، ماه مبارک رمضان و شب یلدا با شدت و گستردگی بیشتری اجرا می‌شود تا از بروز تخلفات صنفی و بهداشتی جلوگیری شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال‌ و بختیاری در پایان بر لزوم تداوم همکاری مردم با دستگاه‌های نظارتی تأکید کرد و گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha