• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404020301790
  • خبرنگار : 50026

سرپرست جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تاکید کرد

اهمیت فناوری‌های نوین و آموزش کشاورزان در تولید پایدار گندم

اهمیت فناوری‌های نوین و آموزش کشاورزان در تولید پایدار گندم

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در تولید گندم پرداخت و بر لزوم بهره‌برداری از فناوری‌های نوین و تجربیات موفق کشورهای دیگر تأکید کرد.

حسین اکبری، در گفت و گو با ایسنا در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان از تجربیات موفق کشورهای دیگر در تولید گندم بهره‌برداری کرد، گفت: استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته در حوزه ماشین‌آلات و ادوات، اصلاح نژاد ارقام بذور گندم، به ویژه ارقام سازگار با تغییرات اقلیمی، و بهره‌مندی از انواع کودها و سموم با فرمولاسیون‌های جدید، می‌تواند به بهبود کارایی مصرف و کاهش باقی‌مانده‌ها در محصول نهایی کمک کند.

وی همچنین به برنامه‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: کارگاه‌ها و بازدیدهای علمی و آموزشی در سطح مزارع و سایت‌های الگویی در طول فصل به صورت استانی و شهرستانی برای کشاورزان برگزار می‌گردد. این کارگاه‌ها به کشاورزان کمک می‌کند تا با روش‌های نوین و به‌روز آشنا شوند و بتوانند تولید خود را بهبود بخشند.

اکبری در ادامه به استفاده از فناوری‌های نوین برای بهبود تولید گندم اشاره کرد و گفت: در بخش اصلاح نژاد، تولید و تکثیر ارقام بذر اصلاح شده، ساخت ادوات و ماشین‌آلات اختصاصی زراعت گندم و تولید ترکیبات کودی و تقویت‌کننده‌های رشد، می‌توان به بهبود کیفیت و کمیت تولید گندم کمک کرد.

اکبری یادآورشد: مخاطب ما در حوزه تولید گندم شامل کشاورزان، بهره‌برداران، تشکل‌های تأمین نهاده‌ها و کارشناسان فنی هستند. تعهد و مسئولیت‌پذیری هر یک از اعضای این زنجیره و تعامل سازنده بین آن‌ها در افزایش کارایی و راندمان منابع تولید، کنترل و کاهش ضایعات و ارتقاء کیفیت محصول نهایی نقش بسزایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تأکید سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی بر حفظ محیط زیست و منابع تجدیدناپذیر، دستیابی به توسعه پایدار و امنیت غذایی ممکن خواهد بود.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha