• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404020301928
  • خبرنگار : 50294

فردین صادق ایوبی «چهره هنر» سال استان کردستان شد

فردین صادق ایوبی «چهره هنر» سال استان کردستان شد

ایسنا/کردستان استاد دکتر «فردین صادق ایوبی» از نقاشان و هنرمندان برجسته استان کردستان از سوی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کشور با اهدای تندیس و لوح تقدیر به عنوان چهره هنر سال استان کردستان معرفی شد.

محمد عظیم ملک، معاون پشتیبانی و منابع انسانی استاندار کردستان امروز  چهارشنبه(۳ اردیبهشت) در دیدار با فردین صادق ایوبی، با تجلیل از سال‌ها فعالیت و تلاش مستمر استاد فردین صادق ایوبی در عرصه‌ هنر استان گفت: یکی از مهمترین مؤلفه‌های فرهنگی و هنری بودن استان کردستان وجود چنین اساتیدی است که با تعهد و همت والای خود در مسیر تعالی بخشی و اعتلای هنر با تولید اثر و آموزش هنرجویان علاقه مندی که بسیاری از آنان خود امروز در کسوت استادی قرار گرفته‌اند تلاش نموده و علی رغم فراهم بودن فرصت برای کسب موقعیت های بهتر شخصی همچنان در این استان به خدمت و تربیت مشغول هستند.

وی تأکید کرد: آنچه که امروز در بحث هنر و فرهنگ به آن افتخار می‌کنیم بواسطه حضور بزرگ هنرمندانی است که در عرصه های مختلف هنری افتخار آفریده‌اند.

ملک، به اساتید برجسته حوزه تجسمی استان اشاره کردند و افزود: کردستان مهد هنر و فرهنگ است و در تمامی عرصه های هنری در کشور وجهان ستاره های درخشانی در آن خودنمایی می کنند.

نجفی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان نیز در این دیدار با اشاره به سالیان متمادی دوستی و آشنایی با استاد صادق ایوبی گفت: این هنرمند توانمند کردستانی در طول دوران فعالیت هنری خود هیچگاه خستگی را نشناخته اند و حتی با وجود درگیری با بیماری نیز همچنان سخاوتمندانه و بدون چشمداشت به انتقال دانش به علاقه مندان مشغول هستند و به صورت مستمر ساعت ها در این کارگاه به خلق اثر می‌پردازند. 

وی آثار صادق ایوبی را دارای امضاء عنوان کرد و گفت: آثار استاد صادق ایوبی به واسطه سبک خاصی که دارند و بهره گیری از المان‌های بومی و کردی در جهان هنر شناخته شده است و می توان در بین آثار هنرمندان بدون توجه به نام خالق اثر آثارشان را شناسایی کرد.

در ادامه فرهادی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان نیز در این دیدار با قدردانی از استاد فردین صادق ایوبی بیان کرد: صادق ایوبی تنها یک هنرمند عرصه‌ هنرهای تجسمی نیست، بلکه در زمینه شعر، موسیقی، فلسفه، نقد و بررسی آثار هنری توانمندی‌های ویژه‌ای را دارند که تمامی آن‌ها حاصل سال‌های متمادی حضور در عرصه هنر و فرهنگ است.

وی افزود: دانش وسیع و تسلط شگرف این هنرمند بر تاریخ هنر و انتقال زیبای این مفاهیم به علاقه مندان چهره‌ای بی بدیل و ماندگار از خود را در تاریخ هنر و فرهنگ کردستان به یادگار گذاشته‌اند که مایه‌ مباهات است.

رئیس حوزه هنری استان کردستان با اشاره به معرفی سالیانه چهره‌های هنری توسط حوزه هنری که از ۲۰ تا ۲۷ فروردین ماه به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی صورت می‌پذیرد، گفت: در هفته هنر امسال از بین کاندیداهای انتخاب شده جهت کسب این عنوان در نهایت بر اساس انتخاب هیئت داوری کشوری استاد فردین صادق ابوبی بواسطه تلاش های مستمر در عرصه هنر استان به عنوان چهره سال هنر استان کردستان در سال ۱۴۰۳ انتخاب و تندیس و لوح تقدیر با امضای رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کشور به همراه هدیه استانداری کردستان به ایشان اهدا می شود.

وی یکی از مشکلات اصلی هنرمندان تجسمی را نبود نمایشگاه دائمی عرضه و فروش آثار هنرمندان دانست و افزود: خوشبختانه در تعامل با شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج به زودی این مهم به انجام خواهد رسید و نمایشگاه دائمی آثار هنرمندان تجسمی استان کردستان در سنندج افتتاح خواهد شد.

در این دیدار استاد فردین صادق ایوبی چهره هنر سال استان کردستان با قدردانی از حوزه هنری و استانداری کردستان گفت: آنچه که برای یک هنرمند ارزشمند است به ثمر نشستن تلاش‌هایی است که انجام می‌دهد و بسیار خرسندم که امروز با گذشت ۷ دهه از زندگی و فراز و نشیب‌های بسیار در این عرصه همچنان توان فعالیت دارم و می‌توانم در عرصه‌ هنر حضور پیدا کنم.

وی که به عنوان یکی از ۵۰۰ نقاش برگزیده جهان نیز آثارشان در یکی از کتب اروپایی چاپ و معرفی شده است تصریح کرد: تفکر امری عمیق و به قول شیخ شبستری رفتن از باطل به سوی حق است، و رسیدن به این مقام، نیازمند دقت‌نظر و دیدار باطنی است و بایستی به بصیرت قلبی تبدیل شود و وجود کتبی دارد.

صادق ایوبی، آینده را متعلق به کسانی دانست که اهل تفکر هستند و گفت: دنیایی که از نفرت پر شده باشد جایی برای عشق نمی گذارد و شهود امروز نشان می دهد جامعه پر از خشونت است و انسان سرنوشت انسان نیست.

نقاش برگزیده سومین نمایشگاه دوسالانه نقاشان ایران، نقاش برگزیده فستیوال ایران ۱۴۰۴، استاد دانشگاه‌های کردستان، دریافت بیش از صد لوح تقدیر در مناسبت‌های مختلف، تالیف بیش از ۹۰ مقاله فرهنگی و نقد و بررسی‌های هنری چاپ شده در مطبوعات، شرکت در بیش از ۸۰ نمایشگاه داخلی در سراسر کشور، شرکت در نمایشگاه‌های خارجی سوئد و دمشق، تابلوی وحدت اقوام ایرانی در موزه ایران باستان، ۱۴ اثر در موزه جنگ تهران و کرمانشاه و سنندج و اهواز، پنج اثر در موزه‌های هنرهای معاصر تهران، سه اثر در مرکز توسعه هنرهای تجسمی، ۱۴ اثر در وزارت فرهنگ دولت اقلیم کردستان عراق و انتشار کتاب شعر «در تابلوهایم اسب سوار ندارد» بخشی از افتخارات فردین صادق ایوبی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha