• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404020302123
  • خبرنگار : 50040

معاون شرکت آب منطقه ای گیلان خبر داد

ذخیره ۷۳۹ میلیون مترمکعبی سد سفیدرود / رهاسازی آب؛ نیمه اردیبهشت

ذخیره ۷۳۹ میلیون مترمکعبی سد سفیدرود / رهاسازی آب؛ نیمه اردیبهشت

ایسنا/گیلان معاون شرکت آب منطقه ای گیلان از رهاسازی آب سد سفیدرود از نیمه اردیبهشت سال جاری خبر داد و گفت: کشاورزان از هم اکنون عملیات پاکسازی و لایروبی انهار بین مزارع خود را آغاز کنند.

محمدجواد خانی پور امروز سوم اردیبهشت در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه هم اکنون حجم ذخیره آب در مخزن سد سفیدرود به ۷۳۹ میلیون مترمکعب رسیده است، اظهار کرد: متوسط دبی ورودی سد ۵۶ مترمکعب بر ثانیه و دبی خروجی آن ۶ مترمکعب بر ثانیه است.

وی افزود: با توجه به ذخیره سد در مدت مشابه سال گذشته، امسال وضعیت ذخیره آب استان گیلان اندکی بهتر از سال قبل است.

معاون حفاظت و بهره برداری از منابع آب شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان با اشاره به اینکه درخصوص میزان ذخیره آب مصرفی شرب استان گیلان نگرانی نداریم، تاکید کرد: آب ذخیره شده در پشت سد سفیدرود براساس پیش بینی انجام شده در نیمه اردیبهشت سال زراعی جاری و منطبق با تقویم زراعی رهاسازی خواهد شد که متعاقبا روز دقیق آن نیز به طور رسمی اعلام می شود.

خانی پور با بیان اینکه از ۵۰۰ کیلومتر انهار اصلی دارای اولویت لایروبی در گیلان تاکنون به طول ۴۲۰ کیلومتر توسط این شرکت لایروبی شده است، از کشاورزان گیلان خواست از هم اکنون عملیات پاکسازی و لایروبی انهار بین مزارع خود را آغاز کنند.

وی اضافه کرد: لایروبی انهار درجه سه و چهار موجب می شود تا پس از رهاسازی آب در نیمه اردیبهشت، آب با سرعت بیشتر و هدررفت کمتر به منظور صرفه جویی به مزارع برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha