سیداسماعیل میرغضنفری در گفتوگو با ایسنا در خصوص ثبتنام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهرها در شهرستان رشت تا ساعت ۲۰ امروز اظهار کرد: امروز(۲۷ دی) که طبق قانون آخرین روز نامنویسی اعلام شده بود اما ستاد انتخابات وزارت کشور در اطلاعیه شماره ۱۳ از تمدید مهلت نامنویسی تا ۲۸ دی خبر داد، برای امروز هم تا ساعت ۲۴ بامداد تمدید شده است.
وی افزود: تا ساعت ۲۰ امشب همزمان با هفتمین روز از مهلت نامنویسی، ۲۶۲ داوطلب هفتمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهرها در شهرستان رشت ثبتنام کردند که از این تعداد ۲۳۷ مرد و ۲۵ زن هستند.
فرماندار شهرستان رشت گفت: از مجموع ثبتنامیها ۱۴۸ نفر در رشت، ۲۰ نفر در کوچصفهان، ۱۷ نفر در لشت نشا، ۱۹ نفر در لولمان، ۲۱ نفر در سنگر، ۲۲ نفر در پیربازار و ۱۵ نفر در خشکبیجار ثبتنام کردهاند.
میرغضنفری در خصوص میانگین سنی ثبت نام شدگان تصریح کرد: تاکنون ۱۲ نفر زیر ۳۰ سال، ۸۰ نفر در رده سنی ۳۰ تا ۴۰ سال، ۹۰ نفر در رده سنی ۴۰ تا ۵۰ سال، ۵۹ نفر در رده سنی ۵۰ تا ۶۰ سال و ۲۱ نفر در رده سنی ۶۰ تا ۷۵ سال ثبتنام کردند.
فرماندار رشت در خصوص سطح تحصیلات داوطلبان گفت: داوطلبان ثبتنامی ۳ نفر دارای مدرک دیپلم، ۲۷ نفر دارای مدرک کاردانی، ۱۳۷ نفر دارای مدرک کارشناسی، ۷۴ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد، ۱۲ نفر دارای مدرک دکتری و ۹ نفر دارای تحصیلات حوزوی هستند.
وی در خصوص شغل داوطلبان، گفت: از مجموع ثبتنامیها ۸۵ نفر شغل آزاد، ۵۷ نفر کارمند، یک نفر بازنشسته، ۱۳ نفر کارگر، ۱۵ نفر فرهنگی، ۷ نفر استاد دانشگاه، ۴ نفر روحانی، ۵ نفر خانه دار، یک نفر کشاورز، ۲ نفر وکیل یا قاضی، یک نفر پزشک، یک نفر نظامی، ۱۰ نفر بیکار و ۲۱ نفر سایر مشاغل هستند.
میرغضنفری با اشاره به اینکه ثبتنام غیرحضوری و الکترونیکی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهرها از ۲۱ دی آغاز شده و تا فردا، ۲۸ دی تمدید شده، گفت: داوطلبان میتوانند از ساعت هشت صبح، با مراجعه به پنجره واحد خدمات وزارت کشور به نشانی keshvar.moi.ir و از طریق لینک «ثبت داوطلبی در انتخابات هفتمین دوره شورای اسلامی شهر»، نسبت به تکمیل اطلاعات، بارگذاری مدارک مورد نیاز و اعلام ثبتنام خود اقدام کنند.
انتهای پیام


نظرات