صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان گیلان، اظهار کرد: شاهد جوجه ریزی ۱۴ میلیون و ۲۹۳ هزار و ۸۸۷ قطعه ای واحدهای نیمچه گوشتی استان گیلان با توان تولید بیش از ۲۳ هزار تن گوشت سفید و همچنین رشد ۹ درصدی آن نسبت به تعهد استانی در ماه فروردین هستیم.
وی افزود: حدود ۴۴ درصد از جوجه های پرورش یافته در واحدهای نیمچه گوشتی استان از واحدهای مادر داخل استان تامین شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به عملکرد مثبت واحدهای مادری تولیدکننده جوجه یک روزه در سال ۱۴۰۳، تصریح کرد: در فروردین امسال نیز ۲۴ میلیون و ۵۷۵ هزار و ۲۴۷ قطعه جوجه در استان تولید شده است که بیش از ۹۹ درصد آن در کارخانجات داخل استان تبدیل به جوجه شده است.
محمدی اضافه کرد: ۲۴ درصد از جوجه واحدهای مادری استان به عنوان نهاده اولیه در واحدهای نیمچه گوشتی استان گیلان استفاده شد و مابقی به جهت تامین نیاز واحدهای گوشتی سایر استان ها مورد استفاده قرار گرفته است.
وی با اشاره به اهمیت تولید جوجه سویه آرین و سهم ۲۰ درصدی بازار از مرغ تولیدی این سویه، گفت: از مجموع جوجهریزی انجام شده در ماه فروردین، دو میلیون و ۸۶۹ هزار و ۲۰۷ قطعه معادل ۲۰ درصد از آن سهم نژاد سویه آرین به عنوان سویه داخلی بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: در تولید جوجه نیز ۶ میلیون و ۲۹۸ هزار و ۱۹۸ قطعه از کل جوجه تولیدی فروردین سال جاری معادل ۲۵ درصد از آن، جوجه سویه آرین بوده است.
وی با اشاره به جایگاه صنعت طیور استان گیلان در کشور، خاطرنشان کرد: صنعت طیور استان به دلیل دارا بودن تمامی حلقههای زنجیره به جز لاین، ضریب تبدیل مناسب و کیفیت بالای گوشت از موفقترین و پویاترین بخشها بوده و جایگاهی بین رتبههای اول تا سوم کشور در حلقههای مختلف تولیدی دارد.
انتهای پیام
نظرات