• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404020302423
  • خبرنگار : 50975

دوبرابرشدن بودجه نوسازی مدارس در سال جدید با هدف تحقق عدالت آموزشی

دوبرابرشدن بودجه نوسازی مدارس در سال جدید با هدف تحقق عدالت آموزشی

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به دوبرابر شدن اعتبارات سازمان نوسازی مدارس در سال جدید، گفت: مجلس نقش مهمی در این زمینه ایفا کرده و حالا نوبت به بانک‌ها و صاحبان صنایع رسیده است تا با توجه به مسئولیت‌های اجتماعی خود، سهم‌شان را در این مسیر مشخص کنند.

حمیدرضا خان‌محمدی شامگاه امشب سوم اردیبهشت در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات گسترده در راستای توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: در قالب طرح «نهضت توسعه عدالت در فضا و تجهیزات آموزشی»، دو محور اصلی شامل توسعه فضاهای آموزشی و تجهیز مدارس با مشارکت مردم و خیرین دنبال می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: اصل کار در این طرح، تشکیل گروه‌ها و تیم‌های بین‌بخشی است که موجب خرد شدن مسائل و تسهیل در حل آن‌ها می‌شود. تجهیز مدارس به ابزار، میز و صندلی نیز بر پایه مشارکت مردمی دنبال می‌شود.

خان‌محمدی با اشاره به دوبرابر شدن اعتبارات سازمان نوسازی مدارس در سال جدید، تأکید کرد: مجلس نقش مهمی در این زمینه ایفا کرده و حالا نوبت به بانک‌ها و صاحبان صنایع رسیده است تا با توجه به مسئولیت‌های اجتماعی خود، سهم‌شان را در این مسیر مشخص کنند.

وی از اجرای سه هزار مدرسه در قالب این طرح تا اول مهرماه خبر داد و گفت: با همکاری استان‌ها، روند اجرای طرح سرعت بیشتری خواهد گرفت. جمع‌آوری مدارس سنگی و کانکسی نیز بخش مهمی از این برنامه است که تا مهرماه بخش عمده‌ای از آن محقق می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به نقش پررنگ خیرین، تصریح کرد: در سال گذشته خیرین آموزشی با افزایش مشارکت، سهم خود را از ۱۱ هزار میلیارد تومان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رساندند. این نشان می‌دهد ارزش کار خیرین تنها پول نیست بلکه اراده‌ای پشت آن است که باید به عنوان اصل و محور برنامه‌ها دیده شود.

وی همچنین به اجرای طرح «شهید عجمیان» اشاره کرد و افزود: امسال نیز مانند سال گذشته، ۱۰۰ هزار کلاس درس در سراسر کشور مورد مرمت، بهسازی، تعمیر و شاداب‌سازی قرار خواهند گرفت. در این بخش نیز هزینه‌ها بیشتر شامل مصالح، رنگ و ... است که با مشارکت مردم و معلمان تأمین می‌شود.

خان‌محمدی با اشاره به استانداردسازی وسایل گرمایشی مدارس گفت: در سال گذشته ۱۹ هزار کلاس درس استانداردسازی شد و درصورت نیاز به استفاده از سیستم گرمایش مرکزی، آمادگی لازم وجود دارد. در حال حاضر، هیچ بخاری غیر استانداردی در مدارس کشور وجود ندارد.

به گفته رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیز برای ادامه این برنامه‌ها در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha