به گزارش ایسنا، چین قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ به یک قدرت فضایی بزرگ تبدیل شود و فضانوردان را بر روی ماه فرود بیاورد، و ماموریت برنامه ریزی شده Chang'e-۸ برای سال ۲۰۲۸، زمینه را برای ساخت یک پایگاه دائمی و سرنشین دار در ماه فراهم می کند.
در ارائهای در شانگهای، مهندس ارشد ماموریت ۲۰۲۸ نشان داد که این تامین کننده انرژی مستقر در ماه بر اشعههای خورشیدی و خطوط لوله و کابلهایی برای گرمایش و برق ساخته شده در سطح ماه متکی است .
آژانس فضایی روسیه «روسکاسموس» سال گذشته اعلام کرد که قصد دارد تا سال ۲۰۳۵ یک راکتور هستهای روی سطح ماه با همکاری اداره ملی فضایی چین (CNSA) برای تأمین انرژی ILRS بسازد.
گنجاندن واحد انرژی هستهای در ارائه یک مقام فضایی چین در کنفرانسی برای مقامات ۱۷ کشور و سازمان بینالمللی که ILRS را تشکیل میدهند، نشان میدهد پکن از این ایده حمایت میکند، اگرچه هرگز به طور رسمی آن را اعلام نکرده است.
وو وایرن، طراح ارشد برنامه اکتشاف ماه چین در حاشیه کنفرانس به رویترز گفت: «یک سوال مهم برای ILRS تامین برق است و از این نظر روسیه یک مزیت طبیعی دارد، وقتی صحبت از نیروگاههای هستهای بهویژه فرستادن آنها به فضا میشود، در جهان پیشتاز است، از ایالات متحده جلوتر است».
در آینده، چین "پروژه ۵۵۵" را ایجاد خواهد کرد که از ۵۰ کشور، ۵۰۰ موسسه تحقیقاتی علمی بینالمللی و ۵۰۰۰ محقق خارج از کشور دعوت میکند تا به ILRS بپیوندند.
محققان روسکاموس نیز در کنفرانس شانگهای جزئیاتی را در مورد طرحهایی برای جستجوی منابع معدنی و آب، از جمله بهعنوان سوخت احتمالی استفاده از مواد اولیه RS در روسیه ارائه کردند.
انتهای پیام
نظرات