• پنجشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404020402658
  • خبرنگار : 90111

چراغ سبز چلسی برای حضور فلیکس در لیگ عربستان

چراغ سبز چلسی برای حضور فلیکس در لیگ عربستان

باشگاه چلسی رقم فروش ژوآئو فلیکس را به تیم‌های عربستانی اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، ژوآئو فلیکس بازیکن چلسی است که به صورت قرضی در میلان بازی می‌کند. ادامه همکاری فلیکس با میلان بسیار بعید است و از طرف دیگر هم چلسی این بازیکن را نمی‌خواهد و مشکلی با فروش او در تابستان ندارد. تیم‌های عربستانی مشتری این ستاره پرتغالی‌اند و به نظر می‌رسد که این جابه‌جایی بسیار محتمل است.

به نقل از  CaughtOffside، باشگاه فوتبال چلسی در حال مهیاکردن زمینه جدایی بازیکن پرتغالی‌اش است. این باشگاه انگلیسی قیمت پایه ۳۵ تا ۴۰ میلیون یورویی را برای واگذاری قطعی این مهاجم تعیین کرده است و به نظر می‌رسد که باشگاه‌های عربستانی با پرداخت این رقم مشکلی ندارند.

فلیکس در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ در باشگاه میلان به صورت قرضی بازی کرده و توانسته است در ۳۴ بازی هشت گل به ثمر برساند و سه پاس گل بدهد. او تابستان گذشته به باشگاه الهلال پیشنهاد داده شد اما این انتقال به دلیل تمایل این بازیکن برای ادامه فعالیت در اروپا منتفی شد.

فلیکس ۲۵ساله تا سال ۲۰۳۱ با چلسی قرارداد دارد. او تابستان ۲۰۲۴ از اتلتیکو مادرید به چلسی پیوست و هزینه این انتقال ۴۶ میلیون پوند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha