علیرضا وحیدزاده صبح امروز ۶ اردیبهشت در نشست شورای هماهنگی مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کرمان با معاون وزیر، به چالشها و مطالبات انباشته حوزه بهزیستی پرداخت و خواستار رویکردی تخصصی و نتیجهمحور در تعاملات بیندستگاهی شد.
وی با اشاره به وضعیت جامعه هدف بهزیستی و بیان اینکه بخش اعظمی از جامعه ما افرادی با نیازهای خاص و نیازمند حمایت تخصصی، مستمر و عملیاتی هستند، افزود: تاکید ما بر فعال بودن شوراهای استانی است و اینکه این شوراها میتوانند نقش تعیین کنندهای داشته باشند و متاسفانه در دوره گذشته مصوبات استانی این شورا اجرایی نشده است.
وحیدزاده تصریح کرد: ما تشنه نشستها و کارهای تخصصی هستیم اما اگر پیشنهادی داده میشود باید ضمانت اجرایی داشته باشد. اگر حرفی زده میشود باید برای عملیاتی نمودن آن اقدام شود، ما بارها در همین نشستها پیشنهاد دادهایم اما بی نتیجه بوده است.
وحیدزاده افزود: ما بارها مطالبات خود را از طریق نمایندگان مجلس و مراجع مختلف ارسال کردیم، اما متأسفانه هیچ پاسخ قانعکنندهای دریافت نکردیم. این باعث دلزدگی در بدنه کارشناسی ما شده و گاهی احساس میشود که خروجی ملموسی از جلسات حاصل نمیشود.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان ضمن تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیتهای تعاونی در حوزه خدمات اجتماعی گفت: ما نیاز به مدلهای تعاونی داریم که با واقعیتهای اجتماعی و نیازهای تخصصی بهزیستی منطبق باشد، نه صرفاً تعاونیهایی با چارچوبهای سختگیرانه و غیرقابل انعطاف. نظرات کارشناسان حوزه اجرا باید در طراحی این مدلها لحاظ شود.
وی همچنین به تجربه ناکام راهاندازی یک تعاونی در حوزه مسکن اشاره کرد و افزود: یک تعاونی ۱۴ سال پیش تشکیل شد، اما عملاً خارج از فرآیند بهزیستی حرکت کرد و مسکن جامعه هدف ما را تأمین نکرد. بهزیستی علیرغم اینکه در این پروژه هیچ نقشی نداشته اما بخاطر معلولان در چند نوبت مباِلغی را (به ازای هر نفر بیش از ۲۰۰ میلیون تومان) به پروژه به صورت بلاعوض تزریق کرده اما همچنان پروژه معطل مانده است.
وحیدزاده در پایان تصریح کرد: انتظار ما این است که حتی مصوبات ساده جلسات به اجرا برسند و نتیجه آن بهصورت رسمی به ما اعلام شود.
انتهای پیام
نظرات