به گزارش ایسنا، صدها تن از شهروندان آلمانی روز (شنبه) در شهر برلین در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به اراضی فلسطینی تظاهراتی برپا کرده و خواستار توقف جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در نوار غزه شدند.
بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، معترضان با تجمع در میدانی در شهر برلین پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها عبارتهایی همچون «تنها جرم فلسطین، وجود آن است»، «غزه نمیمیرد» و «تجاوزات علیه کرانه باختری را متوقف کنید» نوشته شده است.

معترضان همچنین شعارهایی از جمله «فلسطین آزاد است»، «اسرائیل تروریسم است»، «اسرائیل قاتل کودکان است» و «چشمانتان را باز کنید کودکان غزه در حال مرگ هستند» سر دادند.

در مقابل، یک گروه حامی رژیم صهیونیستی از طریق برافراشتن پلاکاردهایی در نزدیکی محل تظاهرات حامیان ملت فلسطین، تلاش داشت اقدامی تحریکآمیز علیه آنها انجام دهد.
با این حال، نیروهای امنیتی از درگیری میان تظاهرکنندگان جلوگیری کردند و تظاهرات بدون حادثه خاصی پایان یافت.
از سوی دیگر، شهر بورسا، واقع در شمال غرب ترکیه نیز روز شنبه شاهد برپایی تظاهراتی در اعتراض به جنایت نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه بود.
صدها تن از شهروندان ترکیهای ساکن شهر بورسا از مقابل مسجد جامع واقع در مرکز این شهر تظاهراتی برگزار کرده و به سمت میدان دموکراسی ۱۵ ژوئیه حرکت کردند.

معترضان در این تظاهرات پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «غزه در حال مرگ است، لطفا برخیزید»، «اسرائیل تروریست است»، «انسانیت در غزه در حال مرگ است»، «در غزه نسلکشی در جریان است».

برخی از معترضان برای معطوف کردن توجهها به از دست رفتن جان کودکان در غزه در نتیجه جنایت نسلکشی رژیم صهیونیستی، کفنهای کوچکی با لکههای قرمز حمل میکردند.

در همین رابطه، مراد اریاگان، یکی از شرکتکنندگان در این تظاهرات ضمن درخواست از رهبران کشورهای اسلامی برای توقف نسلکشی در غزه و تداوم قطع خرید و فروش با کالاهای شرکتها و موسسات حامی رژیم صهیونیستی بر لزوم به فراموشی نسپردن یا نادیده نگرفتن جنایت نسلکشی اسرائیل در غزه تاکید کرد.

از سوی دیگر، دهها تن از شهروندان تونسی بنا به درخواست انجمن «انصار فلسطین» در تونس تجمع اعتراضآمیزی در مقابل تئاتر شهرداری در پایتخت این کشور برگزار کرده و تداوم جنایتهای نسلکشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه را محکوم کردند.
معترضان تونسی حمایت خود را از غزه اعلام و خواستار توقف جنگ رژیم صهیونیستی شدند.

آنها طی این تظاهرات شعاری همچون «جایگزینی برای مقاومت وجود ندارد سر دادند».
شماری از کودکان تونسی نیز طی این تظاهرات پرچمهای فلسطین را حمل میکردند.
در همین رابطه، مراد الیعقوبی، یکی از اعضای انجمن «انصار فلسطین» در تونس خاطرنشان کرد، «مقاومت برای نیروهای رژیم اشغالگر به یک روند فرسایشی مداوم تبدیل شده است.»

الیعقوبی در ادامه تاکید کرد، خلع سلاح غزه یا تحمیل مدیریت آن به یک غیرفلسطینی امری محال است.
وی تصریح کرد، موضوع غزه و وضعیت انسانی که فلسطینیان امروزه با آن دست و پنجه نرم میکنند باعث برگزاری این اعتراضات و پیوستن به این تظاهرات شده است.
پس از ۲ ماه آتشبس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتشبس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تلآویو تحویل داده شدند.
از آن زمان رژیم صهیونیستی گذرگاههای غزه را بسته است و ورود کمکها به این منطقه را ممنوع کرده است.
طرفهای منطقهای و بینالمللی برای رسیدن به توافقی جهت پایان بحران انسانی در نوار غزه که شامل تبادل اسرا میان دو طرف باشد تلاش میکنند اما همچنان مذاکرات در سایه پیچیدگیهای سیاسی و میدانی با رکود مواجه است.
با وجود جنایتهای گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه میشوند.
با وجود مخالفت بسیاری از خانوادههای زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» میخواند، بهعنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری میکند.
انتهای پیام
نظرات