• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404020704678
  • خبرنگار : 50181

رئیس پلیس راهور کرمانشاه:

آمادگی لازم برای پلاک‌گذاری خودروهای منطقه آزاد قصرشیرین را داریم

آمادگی لازم برای پلاک‌گذاری خودروهای منطقه آزاد قصرشیرین را داریم

ایسنا/کرمانشاه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه از آمادگی کامل برای پلاک‌گذاری خودروهای منطقه آزاد تجاری قصرشیرین خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد حیدری، امروز (هفتم اردیبهشت) در نشست شورای راهبردی منطقه آزاد تجاری قصرشیرین، با بیان اینکه مقدمات پلاک‌گذاری خودروهای منطقه آزاد تجاری قصرشیرین فراهم شده، اظهار کرد: در پلیس راهور چه در سطح ملی و چه در سطح استانی دیدگاه همکاری و همراهی در این خصوص وجود دارد و هماهنگی‌های درون سازمانی نیز انجام شده است.

وی اظهار کرد: هیچ منع قانونی برای پلاک‌گذاری خودروها وجود ندارد و دسترسی‌ها و مجوزها نیز فراهم شده است.

رئیس پلیس راهور کرمانشاه با بیان اینکه پلاک‌گذاری خودروهای منطقه آزاد تجاری قصرشیرین به صورت گسترده نیازمند امکانات سخت‌افزاری، ساختمان مجزا و... است که بخش عمده این امکانات را خود منطقه آزاد باید فراهم کند، خاطرنشان کرد: با این وجود فعلا با استفاده از ظرفیت‌های موجودی که در قصرشیرین داریم، کارها را پیش می‌بریم.

حیدری تاکید کرد: پلاک‌گذاری خودروهای منطقه آزاد قصرشیرین بار کاری مضاعفی برای نیروهای ما به همراه دارد که باید در بلندمدت که قرار است پلاک‌گذاری خودروها به صورت گسترده‌تر انجام شود، فکری به حال این موضوع کرد.

وی درباره پلاک‌گذاری اولین خودروهای منطقه آزاد قصرشیرین که قرار است همزمان با سفر هیات دولت به استان در اردیبهشت انجام شود نیز یادآور شد: منعی در این خصوص وجود ندارد و آماده همکاری هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha