حسن عبودی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به آغاز دورههای آموزش همگانی و اجتماعمحور از ابتدای اردیبهشت اظهار کرد: این دورهها در ادامه مسیر اثربخشی آموزشهای عمومی و همگانی در راستای ارتقای سطح تاب آوری و کاهش ضریب آسیبپذیری در جامعه، با شناسایی مراکز پرتراکم جمعیتی، مناطق حاشیهای، روستاها، مدارس، مساجد، پایگاههای سلامت و دیگر فضاهای اجتماعی، با مشارکت مربیان مجرب هلال احمر، به صورت کلاسهای آموزشی و مهارتی، کارگاههای چهرهبهچهره، نمایشهای میدانی، برپایی ایستگاههای آموزشی و نشستهای محلی برگزار میشود.
وی با اشاره به نقش چندبعدی آموزشها افزود: برنامههای آموزشی جمعیت هلال احمر علاوه بر ارائه آموزشهای امداد، کمکهای اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات، در مسیر ایجاد حساسیت عمومی و افزایش سطح آگاهی جامعه در عرصه ایمنی و سلامت نیز گام برمیدارند.
سرپرست جمعیت هلال احمر خوزستان با تاکید بر نقش موثر آموزشهای همگانی و اجتماع محور در توانمندسازی جامعه، گفت: آموزشهای همگانی و اجتماعمحور، بهعنوان یکی از ارکان مهم ارتقای آمادگی عمومی در برابر مخاطرات و از رسالتهای بنیادین جمعیت هلال احمر، به مردم کمک میکند تا نه تنها هنگام بحران، بلکه در زندگی روزمره نیز ایمنتر و آگاهتر عمل کنند.
عبودی با اشاره به تنوع زمانی در اجرای این دورهها عنوان کرد: دورههای آموزشی هلال احمر خوزستان به فعالیتهای روزمره محدود نمیشود بلکه با توجه به ویژگیهای فصول سال، به صورت مناسبتی نیز برنامهریزی میشوند به گونهای که پویش ملی «غرق نشویم» به عنوان نمونهای موفق، هر ساله در فصل گرم سال با هدف پیشگیری از غرقشدگی و کاهش حوادث مرتبط، در سواحل، حاشیه رودخانهها و مراکز تفریحی آبی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه دورههایی که با هدف ارتقای ایمنی، سلامت و تابآوری اجتماعی طراحی شده، در بستر مشارکتهای محلی به اجرا درمیآید، عنوان کرد: هلال احمر استان خوزستان تلاش میکند با خلاقیت و ابتکار عمل، آموزش را به دل جامعه بیاورد تا با توانمندسازی مردم، گامی بلند در مسیر کاهش آسیبپذیری در برابر حوادث برداشته شود.
سرپرست جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: مردم میتوانند برای ثبتنام و شرکت در دورههای آموزشی و همچنین کسب اطلاعات بیشتر، به شعبهها، مراکز آموزشی و کانونهای جمعیت هلال احمر در سراسر استان خوزستان مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات