• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404020805380
  • خبرنگار : 50040

مدیرعامل آب منطقه ای گیلان مطرح کرد

ذخیره ۷۵۰ میلیون مترمکعبی سد سفیدرود / نیروگاه برق آبی سد تقویت شد

ذخیره ۷۵۰ میلیون مترمکعبی سد سفیدرود / نیروگاه برق آبی سد تقویت شد

ایسنا/گیلان مدیرعامل آب منطقه ای گیلان گفت: خرید، نصب و نوسازی یک دستگاه ترانسفورماتور به ارزش ۲۶۰ میلیارد ریال در نیروگاه برق آبی سد سفیدرود برای کمک به پایداری شبکه برق کشور انجام شد.

وحید خرمی امروز دوشنبه، هشتم اردیبهشت در جمع خبرنگاران، از خرید، نصب و نوسازی یک دستگاه ترانسفورماتور به منظور افزودن به قابلیت اطمینان نیروگاه برق آبی سد سفیدرود خبر داد و اظهار کرد: به منظور کمک به پایداری شبکه برق کشور در آستانه فصل تابستان و اوج مصرف برق، خرید، نصب و نوسازی یک دستگاه ترانسفورماتور ۲۲ مگاولت آمپر با ولتاژ ۱۰.۶ به ۱۳۲ کیلوولت در نیروگاه برق آبی سد سفیدرود انجام شده است.

وی افزود: این اقدام در راستای نوسازی و بهینه‌سازی قطعات و تجهیزات و افزودن بر قابلیت اطمینان نیروگاه برق آبی سد سفیدرود و کمک به پایداری شبکه برق کشور در آستانه فصل گرم که طبیعتا با افزایش تقاضا برای مصرف انرژی مواجه خواهیم بود، توسط شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان انجام شده است.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان گفت: خرید، نصب و نوسازی این دستگاه با اعتباری بالغ بر ۲۶۰ میلیارد ریال معادل ۲۶ میلیارد تومان از محل منابع داخلی و جاری توسط شرکت سهامی آب منطقه‌ای گیلان انجام شده است.

خرمی همچنین آخرین حجم ذخیره سد سفیدرود را ۷۵۰ میلیون مترمکعب دانست و اضافه کرد: رهاسازی آب سد از نیمه اردیبهشت انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha