• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404020805592
  • منبع : وزارت ورزش و جوانان

راستینه: از ۲۱ ماده لایحه نظام جامع باشگاه‌داری ۲ ماده تصویب شده است

راستینه: از ۲۱ ماده لایحه نظام جامع باشگاه‌داری ۲ ماده تصویب شده است

رییس کمیته ورزش مجلس شورای اسلامی گفت: برای اینکه بتوانیم فضاهای ورزشی را از بداخلاقی‌ها و آلودگی‌هایی که روح هر انسانی را آزار می‌دهد پاک کنیم نیازمند هستیم که به مسئله کانون‌های هوادارای که مهم‌ترین رکن ارتقای حوزه فرهنگی و اجتماعی روی سکوها را تقویت کنیم.

به گزارش ایسنا، احمد راستینه رییس کمیته ورزش کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درخصوص برگزاری جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت هواداری باشگاه‌های لیگ برتر که امروز با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد اظهار داشت: خوشبختانه شاهد برگزاری جلسه خوبی بودیم که نکات مهمی در آن مطرح شد. در این جلسه درخصوص ارتقای باشگاه‌ها در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی، حرکت به سوی ارتقای کانون‌های هواداری، نقش دادن به هواداران و تمرکز بر ارتقای جایگاه کانون‌های هواداری گفتگو شد.

وی افزود: ما علاوه براینکه قهرمانان ورزشی خوبی داریم، هواداران بسیار خوبی هم داریم. بسیاری از هواداران با حضور در ورزشگاه‌ها عاشقانه بازی‌های تیم محبوب خود را دنبال می‌کنند. برای اینکه بتوانیم فضاهای ورزشی را از بداخلاقی‌ها و آلودگی‌هایی که روح هر انسانی را آزار می‌دهد پاک کنیم نیازمند هستیم که به مسئله کانون‌های هوادارای که مهم‌ترین رکن ارتقای حوزه فرهنگی و اجتماعی روی سکوها را تقویت کنیم.

راستینه خاطرنشان کرد: جلسه امروز صرفا به خاطر تمرکز بر تقویت کانون‌های هواداری، تشکیل و آموزش کانون‌های هواداری و نظام فرهنگی و اجتماعی متناسب با فضاهای ورزشی تشکیل شد. خوشبختانه دکتر دنیامالی مواضع بسیار خوبی درخصوص موضوعات مطرح شده داشتند که از ایشان ممنونیم.

وی ادامه داد: بنا نیست که لیگ فوتبال ما به خاطر برخی بی‌توجهی‌ها دچار آسیب شود. باید توجه داشته باشیم قبل از اینکه لیگ دچار آسیب شود همه دست‌اندرکاران وسط میدان باشند و با اصلاح برخی فضاها فرصت بهتری برای رشد ورزش کشور فراهم کنند.

رییس کمیته ورزش کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به موضوع تصویب لایحه نظام جامع باشگاه‌داری اظهار داشت: این لایحه ۲۱ ماده است که دو ماده آن تصویب شده است‌. این لایحه یک کار بزرگ و فاخر برای ساختارسازی در حوزه ورزش کشور است. سه سطح ورزش قهرمانی، همگانی و حرفه‌ای در نظام جامع باشگاه‌داری دیده شده وه روی آن کار می‌کنیم.

نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حوزه ورزش همگانی به دنبال کمک بیشتر دولت برای رسیدن به ورزش ارزان برای عموم مردم هستیم. در حوزه قهرمانی به دنبال کاهش تصدی‌گری و ارتقای شبکه‌های آموزش در لایه‌های مختلف مربیگری، داوری و هنرجو هستیم‌. در حوزه حرفه‌ای نیز موضوع حذف تصدی‌گری دولت و سپردن کار به بخش خصوصی با تقویت ورزش حرفه‌ای با نگاه اقتصاد ورزش هستیم‌.

وی بیان کرد: نظام جامع باشگاه‌داری یک مطلع جدیدی برای جهش ورزش کشور است که باید برای تحقق آن دست به دست هم دهیم که در مجلس نهایی شود.

راستینه همچنین درخصوص موضوع طرح سرباز قهرمان اظهار کرد: کلیات این طرح در مجلس تصویب شده است. در بحث جزییات نیز جلسات تخصصی با ستاد کل نیروهای مسلح و دستگاه‌های ذیربط داشتیم. در بخش ضرورت خدمت جایگزین برای قهرمانان پارالمپیک با توجه به اینکه خود این عزیزان هیچگاه شرایط خدمت ضرورت را ندارند، در این لایحه به دنبال این بودیم که یکی از فرزندان آنها از ظرفیت خدمت جایگزین بهره‌مند شوند. خدمت جایگزین با معرفی وزارت ورزش و تایید ستاد کل انجام خواهد شد به گونه‌ای که فرزندان قهرمانان پارالمپیک بتوانند با حضور در ارکان وزارت ورزش و جوانان دوره خدمت ضرورت را انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha