• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404020805784
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تشریح کرد

اهمیت چندوجهی حضور استاندار آذربایجان‌شرقی در باکو

اهمیت چندوجهی حضور استاندار آذربایجان‌شرقی در باکو

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی گفت: حضور استاندار آذربایجان‌شرقی در سفر هیات همراه مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران به باکو اهمیتی چندوجهی برای این استان دارد و این سفر با حضور استانداران شمال غرب و تنی چند از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و با هیئتی تجاری و اقتصادی انجام شده که منشا و مصدر فرصت های توسعه برای هر دو کشور است.

مرتضی محمدزاده دوشنبه هشتم اردیبهشت همزمان با سفر هیئت ایرانی به جمهوری آذربایجان، در جمع خبرنگاران گفت: حضور هیئتی متشکل از  مقامات ارشد و بازرگانان در یک سفر دیپلماتیک نشان از جدیت طرفین برای حل مسائل، ایجاد بسترها و فرصت‌های مشترک همکاری اقتصادی و در عین حال فرهنگی و سیاسی دارد و طبعا حضور استاندار آذربایجان‌شرقی در این سفر، می‌تواند بسترساز سرمایه‌گذاری و روابط تجاری گسترده با جمهوری آذربایجان برای کشورمان و بویژه استان ایجاد کند.

وی افزود: ارتقای روابط کشورمان با جمهوری آذربایجان و سفر دکتر سرمست به باکو در کنار هیات همراه رئیس‌جمهور، مصدر احیای فرصت‌هایی خواهد بود که در چند سال اخیر از استان ما و نواحی همجوار جمهوری آذربایجان با آذربایجان‌شرقی سلب شد، با احیای چنین فرصت‌هایی می‌توان باز به افزایش حجم تجاری طرفین امیدوار بود.

وی ادامه داد: احیای گردشگری سلامت نیز که قبلاً در استان آذربایجان‌شرقی و به خصوص در تبریز رونق داشت می‌تواند باز به رونق پیشین بازگردد. ایجاد بسترهایی برای سرمایه‌گذاری از سوی طرفین به طور قطع موجب تسریع توسعه در دو سوی ارس می‌شود و از این منظر، اشتغال‌زایی، رونق تجارت و خلق فرصت‌های اقتصادی امکان‌پذیر خواهد بود، کما اینکه پیش از سفر رئیس‌جمهور کشورمان به جمهوری آذربایجان شاهد رفت و آمدهای دیپلماتیک در سطوح پایین‌تر برای رایزنی در حوزه‌های مختلف بوده‌ایم.

محمدزاده اظهار کرد: همان‌طور که آقای دکتر پزشکیان نیز در گفت‌وگوی تلویزیونی خود نیز اشاره کرد علقه‌های تاریخی، فرهنگی و دینی زیادی بین ما و جمهوری آذربایجان وجود دارد انتظار می‌رود رویکردهای سازنده طرفین با این سفر پربسامدتر شود که از دل این مراودات، صلح، آرامش و امنیت در منطقه حاکم خواهد شد.

وی یکی دیگر از وجوه سفر پزشکیان به جمهوری آذربایجان را آثار منطقه‌ای این سفر دانست و افزود: که بعد از کش‌وقوس‌هایی چندساله جمهوری آذربایجان با جمهوری ارمنستان پیش‌بینی می‌شود که ایران بتواند در تثبیت صلح بین آن دو کشور نقش پراهمیتی ایفا کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری، وی یادآور شد: شکی نیست که صلح در منطقه به نفع همه طرفین است و می‌توان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و مبتنی‌بر قواعد بین‌الملل برای منطقه صلحی پایدار ایجاد کرد. تعمیق روابط با همسایگان یکی از رویکردهای اصلی دولت وفاق ملی است و در واقع اگر سخن از وفاق ملی در درون کشور باشد، وفاق با جامعه جهانی و کشورهای منطقه رویکرد دیپلماسی دولت آقای دکتر پزشکیان است و امیدواریم با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و تدابیر رئیس‌ جمهوری این مهم میسر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha