• پنجشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404111609237
  • منبع : جمعیت هلال احمر

آماده‌باش هلال احمر در پی ورود سامانه بارشی به کشور از جمعه شب

آماده‌باش هلال احمر در پی ورود سامانه بارشی به کشور از جمعه شب

مرکز عملیات اضطراری سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به ورود یک سامانه بارشی فعال به کشور از اواخر وقت روز جمعه اعلام کرد: در پی پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی تیم‌های عملیاتی هلال احمر در آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند.

به گزارش ایسنا؛ مرکز عملیات اضطراری سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر اعلام کرد: از اواخر وقت روز جمعه و در طول روز شنبه، سامانه بارشی از سمت غرب و شمال‌غرب وارد کشور می‌شود. این سامانه بارشی نواحی شمال‌غرب، بخش‌هایی از غرب و جنوب‌غرب، مناطق جنوبی و همچنین نواحی مرکزی کشور را تحت تأثیر قرار خواهد داد. بر اساس پیش‌بینی‌ها، به‌تدریج از بعدازظهر روز شنبه، بارش‌ها به سواحل جنوبی دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز و تا حدودی به بخش‌هایی از شرق کشور نیز گسترش می‌یابد.

در همین راستا، مرکز عملیات اضطراری سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از آماده‌باش کامل تیم‌های واکنش سریع و پایگاه‌های امدادونجات در استان‌های تحت تأثیر به‌صورت ۲۴ ساعته برای پاسخ‌گویی به حوادث احتمالی در آمادگی کامل قرار دارند.

این مرکز همچنین به هموطنان توصیه کرد از تردد غیرضروری در محورهای برفگیر و کوهستانی خودداری شود و در صورت ضرورت سفر، تجهیزات زمستانی از جمله زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.

گفتی است: شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال احمر بدون نیاز به سیم‌کارت در دسترس است و هموطنان می‌توانند در صورت بروز هرگونه حادثه با این شماره تماس بگیرند و از خدمات امدادی بهرمند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha