• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404020906010
  • خبرنگار : 71951

دبیر ستاد دهه کرامت شهرستان عنوان کرد

برگزاری برنامه‌های دهه کرامت ورامین با حضور ۳۰۰ خادم رضوی‌

برگزاری برنامه‌های دهه کرامت ورامین با حضور ۳۰۰ خادم رضوی‌

ایسنا/تهران دبیر ستاد دهه کرامت شهرستان ورامین گفت: در ایام دهه کرامت بیش از ۱۵۰ برنامه فرهنگی، مذهبی و اجتماعی با مشارکت ۳۰۰ خادم رضوی در نقاط مختلف شهرستان برگزار می‌شود.

سید یدالله حسینی صبح سه‌شنبه ۹ اردیبهشت در جمع خبرنگاران و در اولین روز از دهه کرامت بیان کرد: از میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س) تا میلاد حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)، دهه کرامت نامگذاری شده و فرصتی برای ترویج سیره اهل بیت(ع) و خدمت‌رسانی اجتماعی به مردم است.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای دهه کرامت در ورامین از چهار ماه گذشته آغاز شده، افزود: با تلاش جمعی کانون خدمت رضوی و ستاد دهه کرامت، بیش از ۱۵۰ عنوان برنامه در سطح شهرستان اجرا می‌شود.

حسینی همچنین از مشارکت بیش از ۳۰۰ خادم رضوی در شهرستان ورامین خبر داد و گفت: روزانه ۴۰ خادم در اجرای برنامه‌ها و مراسم‌های دهه کرامت حضور فعال دارند.

دبیر ستاد دهه کرامت شهرستان ورامین با اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع در مساجد این شهرستان، افزود: در ایام دهه کرامت، ۱۰ ویژه‌برنامه در ۱۰ مسجد محوری شهرستان برگزار می‌شود که طی آن، علاوه بر برپایی میز خدمت رضوی، بسته‌های فرهنگی با عنوان «نشاط رضوی» به نمازگزاران اهدا می شود.

مسئول کانون خدمت رضوی شهرستان ورامین تأکید کرد: محور اصلی برنامه‌های دهه کرامت، خدمت‌رسانی و ارائه خدمات اجتماعی به مردم است و بر همین اساس، خادمان رضوی با حضور در مناطق محروم، به اقشار کم‌برخوردار خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی از اهدای جهیزیه، توزیع صدها بسته معیشتی و کمک به آزادی زندانیان مالی به عنوان دیگر اقدامات پیش‌بینی‌شده در این ایام نام برد و گفت: دهه کرامت فرصتی برای ترویج فرهنگ رضوی و تقویت همدلی اجتماعی در جامعه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha