• دوشنبه / ۸ دی ۱۴۰۴ / ۲۳:۳۹
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404100805451
  • خبرنگار : 71951

نماینده مجلس تاکید کرد

۹ دی نماد بصیرت و وحدت مردم در دفاع از ولایت و انقلاب

۹ دی نماد بصیرت و وحدت مردم در دفاع از ولایت و انقلاب

ایسنا/تهران نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ماه رجب و آموزه‌های امیرالمومنین (ع) تاکید کرد که ۹ دی روزی است که مردم با نور هدایت الهی و بصیرت بدون توجه به جناح‌بندی‌ها، از ولایت و انقلاب اسلامی حمایت کردند و مسیر انقلاب را تثبیت نمودند.

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین شامگاه ۸ دی در مسجد امام رضای ورامین در جمع نمازگزاران ماه رجب را فرصتی برای رشد معنوی و اصلاح انگیزه‌ها معرفی کرد و گفت: ماه رجب، ماه خداست و شب اول جمعه آن لیله الرغائب، شب تغییر انگیزه‌ها و اهداف شرعی انسان‌هاست. اعمال مستحب مانند روزه و نماز در این ماه انسان را به نور و بصیرت هدایت می‌کند و فرصت می‌دهد تا با انگیزه الهی حرکت کنیم.

وی با اشاره به جایگاه امیرالمومنین (ع) ادامه داد: نور خدا و هدایت در وجود ائمه علیهم‌السلام قرار دارد و هر چه به این شخصیت‌ها نزدیک‌تر شویم، بصیرت ما بیشتر می‌شود. در نبود آنان، جانشینان واقعی‌شان باید هدایتگر ما باشند تا مسیر حق و عدالت را تشخیص دهیم.

نماینده مردم کاشمر به اهمیت ۹ دی و حضور مردم در دفاع از نظام اشاره کرد و افزود: ۹ دی نماد همبستگی و بصیرت مردم در برابر فتنه‌هاست. مردمی که بدون توجه به جناح‌بندی‌ها و درک عمیق از حق در دفاع از ولایت و انقلاب اسلامی به میدان آمدند و مسیر انقلاب را تثبیت کردند.

حجت‌الاسلام نیک‌بین با ذکر تجربه تاریخی کشور گفت: مردم همیشه حامی انقلاب و نظام بوده‌اند؛ از جنگ و فتنه‌های دهه ۶۰ و ۷۰ تا بحران‌های اقتصادی و سیاسی اخیر، حضور آگاهانه آنان تضمین‌کننده ثبات و حرکت انقلاب بوده است.

وی درباره اهمیت اقتصاد و مدیریت منابع کشور نیز تاکید کرد و گفت: بسیاری از مشکلات اقتصادی ناشی از مدیریت نادرست منابع و ضعف کارشناسی است، اما همراهی و حمایت مردم از ولایت، کشور را از بحران‌ها عبور خواهد داد.

نماینده مجلس به پیروی از جانشینان امامان و بصیرت مردم پرداخت و گفت: در نبود امام زمان و ائمه، شناخت نائبین واقعی آنان و پیروی از آنان ضامن هدایت درست و اطمینان قلبی مردم در مسیر حق است و هر حرکت در مسیر ولایت، امنیت معنوی و اجتماعی را برای جامعه به همراه دارد.

حجت‌الاسلام نیک‌بین در پایان با یادآوری اهمیت دعا و صلوات بر پیامبر و اهل بیت علیهم‌السلام افزود: نور و بصیرت مردم، همراه با هدایت جانشینان امامان، کلید تداوم انقلاب اسلامی و حفاظت از ارزش‌های معنوی و الهی کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha