• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404020906203
  • خبرنگار : 71489

حسینی: نظام حقوق و دستمزد باید به صورت اساسی اصلاح شود

حسینی: نظام حقوق و دستمزد باید به صورت اساسی اصلاح شود

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم اصلاح اساسی نظام حقوق و دستمزد، اظهار کرد: انتظار است دولت لایحه‌ای جهت ساماندهی و اصلاح نظام حقوق و دستمزد مبتنی بر بهره‌وری به مجلس ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، سید اسماعیل حسینی نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری به وزیر کشور با طرح این پرسش که چرا برای ارتقای تقسیماتی شهرهای بالای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت که فاقد روستا، دهستان و بخش هستند و به صورت شهر متولد شده‌اند مانند شهر جدید صدرا که هم اکنون جز شهرستان شیراز است تدبیر نمی‌کنید؟ گفت: اگر ضعف قانون وجود دارد، لایحه ارائه دهید چراکه هم اکنون این شهرها دچار مدیریت چندگانه هستند و مشکلات زیادی دارند.

وی در تذکر دیگری به کار با انتقاد از پرداخت کسورات حقوق ماهانه بازنشستگان با تاخیر حدود دو ماهه عنوان کرد: در اثر این قصور، بازنشستگان به دلیل جریمه دیرکرد اقساط بانکی‌شان متضرر می‌شوند و همچنین در موضوع بیمه درمان با مشکلاتی مواجه می‌شوند؛ این حق الناس است و کسورات حقوق باید به موقع پرداخت شود.

 این نماینده مجلس در تذکر به وزیر بهداشت درباره طرح پزشک خانواده شهری اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی این طرح سرانه پرداختی پایین پزشکان خانواده است که باعث شده است بسیاری از مراقبین سلامت و پزشکان خانواده از این طرح خارج شوند؛ اخیراً نیز سرانه به ۴۰ هزار تومان افزایش یافته است که کافی نیست و با این مقدار همچنان پزشکان محترم خانواده و مراقبین محترم سلامت زیر خط فقر هستند. اگر این طرح خوب است بعد از ۱۳ سال ایرادات آن را برطرف کنید و به استان‌های دیگر غیر از فارس و مازندران هم تامین دهید و اگر توان برطرف کردن ایرادات آن را وجود ندارد در دو استان فارس مازندران نیز این طرح را خاتمه دهید.

حسینی همچنین در تذکر دیگری گفت: متاسفانه تبعیض زیادی در زمینه حقوق کارکنان دستگاه‌های اجرایی وجود دارد و باید نظام حقوق و دستمزد به صورت اساسی اصلاح شود و پرداختی‌ها مبتنی بر بهره‌وری باشد و نه اینکه مثلاً حقوق یک آبدارچی در وزارتخانه‌ای در تهران بسیار بیشتر از حقوق همان آبدارچی در وزارتخانه دیگر در تهران باشد. انتظار است دولت لایحه‌ای جهت ساماندهی و اصلاح نظام حقوق و دستمزد مبتنی بر بهره‌وری به مجلس ارائه دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha