به گزارش ایسنا، بیمارستان ۷۰ تختخوابی سجاد کرمانشاه از سال ۱۳۵۶ فعالیت خود را در کرمانشاه آغاز کرد. این بیمارستان از سال گذشته رویکرد خود را به سمت بیمارستانی تخصص زنان و زایمان سوق دارد، بگونهای که تمام پرسنل این بیمارستان نیز از بین زنان انتخاب شدند.
مدت چندانی از فعالیت بیمارستان با این رویکرد جدید نگذشته بود که مسئولین بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مشکلات کاری برخورد کردند و عدم توافق آنها در نهایت منجر به تعطیلی بیمارستان سجاد کرمانشاه بعد از حدود ۵۰ سال فعالیت شد.
در این مدت جلسات متعددی برای کمک به حل مشکلات این بیمارستان برگزار شد. استاندار کرمانشاه هم شخصا از این بیمارستان بازدید کرد و قول داد اجازه ندهد بیمارستان سجاد از فعالیت باز بماند. پس از آن هم جلساتی از سوی مدیران استانداری برای رفع مشکلات این بیمارستان برگزار شد.
اواخر بهمن سال گذشته هم نشستی تخصصی با حضور نماینده دانشگاه علوم پزشکی و اصحاب رسانه درباره چرایی تعطیلی این بیمارستان برگزار شد و دکتر عبدالله ذوالفقاری رئیس بیمارستان سجاد کرمانشاه از عدم همکاری دانشگاه علوم پزشکی در زمینه صدور مجوزها، تعیین مسئول فنی بیمارستان و مسئول فنی آزمایشگاه و... یاد کرد و در نهایت هم اعلام کرد با توجه به اینکه فعالیت این بیمارستان روزانه بیش از ۱۰۰ میلیون تومان هزینه دارد، نمیتوان بدون پشتوانه دقیق بیمارستان را بازگشایی کرد، زیرا در این صورت چیزی جز زیان نخواهد داشت.
در همان نشست افشین باقرزاده قائم مقام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز از همکاری دانشگاه علوم پزشکی با بیمارستان سجاد خبر داد و با اعلام اینکه مستندات همه چیز موجود است، گفت: از نظر ما این بیمارستان تعطیل نیست و میتواند به فعالیت خود ادامه دهد.
این نشست نه تنها برای تعیین تکلیف وضعیت بیمارستان بینتیجه ماند، بلکه حتی اصحاب رسانه نیز در نهایت قانع نشدند که حق با چه کسی بوده و مشکل بیمارستان سجاد چیست.
حالا با گذشت چند ماه از آن جلسه، رئیس بیمارستان سجاد میگوید که با وجود ارادهای که از سوی بیمارستان سجاد برای فعالیت مجدد وجود دارد، اما عدم همکاری دانشگاه علوم پزشکی همچنان ادامه دارد.
دکتر عبدالله ذوالفقاری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت بیمارستان سجاد، گفت: علی رغم اینکه ما همچنان پیگیریم بیمارستان دوباره فعالیت خود را از سر بگیرد، اما دانشگاه علوم پزشکی همچنان همکاری لازم را با ما ندارند.
رئیس بیمارستان سجاد خاطرنشان کرد: اگرچه مشکل مسئول فنی بیمارستان و مسئول فنی آزمایشگاه حل شده، اما هنوز در زمینه همکاری پزشکان با مشکل مواجهیم و دانشگاه علوم پزشکی به صورت ضمنی به پزشکان اعلام میکند که بیمارستان سجاد در حال بستهشدن است و با این بیمارستان کار نکنید.
ذوالفقاری از اینکه دانشگاه علوم پزشکی به وظایف خود در قبال بیمارستان سجاد عمل نکرده انتقاد کرد و ادامه داد: پس از نشستی که با اصحاب رسانه داشتیم چند جلسه دیگر با دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده، اما به نتیجه نرسیده است.
وی عنوان کرد: سال گذشته استاندار کرمانشاه شخصا بازدیدی از بیمارستان سجاد داشتند و به ما قول دادند که اجازه تعطیلی بیمارستان و بیکاری ۱۵۰ نفری که اینجا مشغول به کار هستند را ندهند و حتی اگر لازم باشد هفتگی در این خصوص جلسه برگزار کنند. اکنون هم درخواست ما این است یک فرد مطلع از استانداری نشستی با ما و دانشگاه علوم پزشکی برگزار کند تا در نهایت مشخص شود چه کسی قصور کرده و تکلیف مشخص شود.
پیگیریهای خبرنگار ایسنا، برای جویاشدن نظر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان سجاد، تا لحظه ارسال این خبر به نتیجه نرسید. ایسنا آمادگی دارد دیدگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را نیز در این خصوص منتشر کند.
انتهای پیام
نظرات