• جمعه / ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404061408205
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

امام جمعه کرمانشاه:

هرکس در امت اسلامی تفرقه ایجاد کند، در برابر حکم خدا ایستاده است

هرکس در امت اسلامی تفرقه ایجاد کند، در برابر حکم خدا ایستاده است

ایسنا/کرمانشاه امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر لزوم حفظ وحدت و انسجام در امت اسلامی، گفت: سودی که از قِبل تفرقه بین امت اسلامی نصیب استکبار می‌شود، از هیچ طریق دیگری نصیب دشمن نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب‌الله غفوری در خطبه‌های نماز جمعه امروز  ۱۴ شهریور، ضمن گرامیداشت ایام ولادت با سعادت حضرت نبی اکرم (ص) و هفته وحدت، اظهار کرد: پیامبر اسلام (ص) همواره منشا خیر و برکت برای تمام عالم هستی بوده و امروز بعد از ۱۴ قرن هنوز شاهد برکات وجود ایشان هستیم.

وی انقلاب اسلامی را از برکات وجود پیامبر اسلام (ص) دانست که توسط امام راحل (ره) به احیاء اسلام انجامید و ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامی ابرقدرت‌های شرق و غرب فاتحه دین و توحید را خوانده بودند، اما امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی قرآن در اروپا و آمریکا که مهد کفر هستند پرفروش‌ترین کتاب است و سال گذشته میلادی در همین مهد کفر نام محمد بیشترین فراوانی نام‌گذاری بین پسران را داشته است.

نماینده ولی فقیه در استان و املم جمعه کرمانشاه وجود پیامبر مکرم اسلام (ص) را محور واحد امت اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: وحدت همواره از سوی خداوند متعال نیز مورد تاکید بوده است.

غفوری با بیان اینکه خداوند تاکید فرموده همه امت اسلامی باید متحد و یکپارچه باشند، افزود: هرکس امت اسلامی را دچار تفرقه کند، در هر لباس و جایگاهی هم که باشد در برابر حکم خدا ایستاده است.

وی تفرقه‌افکنی را حاصل عملکرد شیاطین و دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست و گفت: سودی از که قبل تفرقه نصیب دشمن و استکبار می‌شود و آسیبی که تفرقه به اسلام و امت اسلامی وارد می‌کند، از هیچ طریق دیگری میسر نمی‌شود.

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر لزوم پرهیز از هرگونه تفرقه و اختلاف، عنوان کرد: در جریان جنگ ۱۲ روزه نیز شاهد بودیم که وحدت و انسجام ملت در کنار توان موشکی نیروهای ما چه معجزه‌ای آفرید و چگونه دشمن را ناامید کرد و ناکام ساخت.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری از وحدت و انسجام مردم به عنوان اتحاد مقدس یاد کردند و لازم است این وحدت و یکپارچگی که دژ محکمی در کشور ایجاد کرده  را حفظ کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha