به گزارش ایسنا، مهدی صفاری نیا امروز در آیین افتتاحیه «فروم حکمرانی و قانونگذاری اینوتکس ۲۰۲۵» که در حاشیه نمایشگاه اینوتکس در منطقه بینالمللی نوآوری ایران برگزار شد، با اشاره به اهمیت پرداختن به موضوع حکمرانی در حوزه فناوری، گفت: امروز و در نخستین روز از نمایشگاه اینوتکس چهارمین دوره از برنامههای مرتبط با فنون حکمرانی در حال برگزاری است. از چهار سال پیش یکی از تمرکزهای ما در حوزه حکمرانی و قانونگذاری در زیستبوم فناوری و نوآوری کشور بوده است، چرا که با توجه به حضور طیف وسیعی از فناوران در حوزههای مختلف در این نمایشگاه، فضای گفتوگو و تعامل میان بازیگران مختلف فراهم شده است.
وی با بیان اینکه مدیریت برگزاری فروم حکمرانی امسال با مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و خانه خلاق قوه مقننه است، اظهار کرد: این موضوع جای تبریک دارد، چرا که از ظرفیتهای سهگانه مجلس، دولت و بخش خصوصی در طول این سه روز بهرهبرداری خواهد شد.
صفارینیا درباره بخشهای مختلف اینوتکس ۲۰۲۵ گفت: در این دوره از نمایشگاه، بازیگران داخلی و خارجی متعددی از اکوسیستم فناوری کشور حضور دارند. بخش نمایشگاهی تنها بخش کوچکی از کل رویداد است؛ بخش حکمرانی، یکی از بخشهای مهم است که عمدتاً گفتوگوها و شبکهسازیها در آن شکل میگیرد.
به گفته وی در اینوتکس امسال ۲۴ رویداد در قالب نشستهای مختلف در پنج سالن و به صورت همزمان از صبح تا شب برگزار میشود.
رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به تجربه حکمرانی فناورانه کشور، اظهار کرد: تجربه کشور ما در پیوند دادن فناوری با قانون و حکمرانی، تجربهای موفق بوده است، به گونهای که ۲۷ مجموعه خارجی از ۱۵ کشور جهان به عنوان غرفهدار در نمایشگاه حضور دارند. بعضی از این کشورها علاقهمند به استفاده از تجربه حکمرانی فناورانه جمهوری اسلامی ایران هستند و خواستار انتقال این تجربیات به کشورهای خود در قالب دورهها و کارگاههای آموزشی شدهاند.
رئیس پارک فناوری پردیس ادامه داد: در حوزه شرکتهای دانشبنیان، آنچه در کشور رخ داده، الگویی برای سایر کشورها شده است. دستکم دو کشور، بهطور رسمی درخواست انتقال این تجربه را ارائه دادهاند. علاوهبرآن، مجموعههای مختلفی از معاونت علمی ریاست جمهوری نیز در نشستهای تخصصی شرکت داشتهاند. به نظر میرسد مباحث مطرحشده در این نشستها نهتنها برای کشور خودمان، بلکه برای کشورهای منطقه و جهان اسلام نیز قابل بهرهبرداری خواهد بود.
صفارینیا خاطر نشان کرد: در چهار روز اینوتکس، دانشجویانی از حدود ۴۰ دانشگاه کشور برای بازدید از نمایشگاه حضور خواهند داشت. این فرصت مناسبی برای دانشجویان است تا با ادبیات حکمرانی در حوزه فناوری آشنا شوند که میتواند برای آینده کشور بسیار مفید باشد.
رئیس پارک فناوری پردیس از استقبال ۱۵ کشور برای بهرهگیری از تجربه ایران در حکمرانی و قانونگذاری فناوری در جریان فروم اینوتکس ۲۰۲۵ خبر داد.
انتهای پیام
نظرات