محمدصادق معتمدیان، شامگاه سهشنبه نهم اردیبهشت، در دیدار با خانواده شهید امیرهوشنگ مرادی، ضمن قرائت فاتحه و ابراز همدردی با آن خانواده، از مرحوم حاج یعقوبعلی مرادی بهعنوان یکی از چهرههای ماندگار عرصه ایثار و مقاومت یاد کرد و گفت: پدر شهید مرادی نهتنها پدر یک شهید بزرگوار بود، بلکه خود نیز در جبهههای دفاع مقدس حضور داشت و سالهایی از عمر خود را در اسارت دشمن بعثی گذراند.
وی با اشاره به نقشآفرینی نسل ایثارگر در تثبیت انقلاب اسلامی، تأکید کرد: فقدان چنین شخصیتهایی برای جامعه اندوهبار و برای نسل جوان یادآور بزرگی مردان ایثارگری است که همه هستی خود را فدای آرمانهای انقلاب کردند و باید الگوی امروز جوانان باشند.
مرحوم حاج یعقوبعلی مرادی، شامگاه دوشنبه هشتم اردیبهشت در بیمارستان شهدای پاکدشت دار فانی را وداع گفت.
مراسم تشییع پیکر این آزاده سرافراز روز چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت از مقابل منزل وی در پاکدشت بهسوی گلزار شهدای دهامام برگزار میشود.
شهید امیرهوشنگ مرادی، متولد ۲۳ آذر ۱۳۴۵ در روستای خالدآباد ورامین در ۱۲ اسفند ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی پاسگاه زید عراق به شهادت رسید. پیکر پاک این شهید در گلزار شهدای پاکدشت به خاک سپرده شده است.
استاندار تهران همچنین در ادامهی سفر به شهرستان پاکدشت و به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و گرامیداشت روز دختر، به همراه فرماندار پاکدشت، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی وی و رئیس اداره بهزیستی این شهرستان، از دو مرکز نگهداری کودکان بیسرپرست و بدسرپرست تحت پوشش بهزیستی بازدید کرد.
در جریان این بازدیدها، مسئولان ضمن گفتوگو با مدیران، کارکنان و فرزندان حاضر در مراکز، از نزدیک در جریان خدمات آموزشی، روانی، اجتماعی و وضعیت نگهداری دختران و کودکان ۶ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۸ سال قرار گرفتند.
اولین مرکز بازدید شده، مرکز نگهداری دختران بیسرپرست ۶ تا ۱۲ ساله شهرستان پاکدشت بود. در این مرکز، مسئولان با مدیر و کارکنان مرکز گفتوگو کردند و از شرایط نگهداری، حمایتهای روانی و اجتماعی و خدمات آموزشی ارائهشده به این دختران آگاه شدند و مسائل مرتبط با معیشت، آموزش و نیازهای عاطفی کودکان مورد بررسی قرار گرفت.
دومین مرکز مورد بازدید، مرکز «روانپویان آشیان» بود که در آن کودکان و نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ ساله ساکن این مرکز، مهمترین دغدغههای خود را با استاندار تهران در میان گذاشتند. نبود امکانات مالی، نگرانی از آینده، تأمین مسکن، اشتغال و نداشتن حامی پس از ترک مرکز، از جمله مسائل مطرحشده از سوی این فرزندان بود.
منصوره صالحی، مسئول فنی این مرکز، در این دیدار با اشاره به شرایط ویژه فرزندان تحت پوشش، گفت: پس از رسیدن به ۱۸ سالگی، این نوجوانان باید مرکز را ترک کنند، در حالی که بسیاری از آنها فاقد مسکن، شغل، ضامن بانکی یا حمایت خانوادگی هستند. همچنین هزینههایی مانند ازدواج، تحصیل، درمان و حتی امکانات ابتدایی زندگی بدون حمایت نهادها یا خیرین تأمینپذیر نیست.
وی همچنین با بیان اینکه در سالهای اخیر، کودکان بسیاری بهدلیل مشکلات اقتصادی یا بدسرپرستی به بهزیستی سپرده شدهاند، افزود: اگر حمایتهای لازم از خانوادههای این کودکان صورت گیرد، بسیاری از آنها میتوانند به کانون خانواده بازگردند و از شرایط بهتری برخوردار شوند.
استاندار تهران در گفتوگو با مسئولان این مرکز، بر ضرورت حمایت همهجانبه دستگاههای اجرایی از مراکز نگهداری کودکان تأکید کرد و خواستار برنامهریزی مؤثر برای ارتقای کیفیت خدمات و تأمین نیازهای این کودکان شد.
معتمدیان در پاسخ به این دغدغهها تأکید کرد: نباید اجازه دهیم این فرزندان بدون حمایت وارد جامعه شوند، دستگاههای مسئول موظف به برنامهریزی برای تأمین آینده آنان هستند و این موضوعات در کارگروههای تخصصی استان تهران بررسی خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات