محمود محمودی دهم اردیبهشت ماه با اعلام این خبر، در جمع خبرنگاران افزود: قرارگاه پایش و کنترل مصرف در شرکت توزیع برق استان مرکزی راهاندازی شده است که وظیفه آن رصد و کنترل مصرف برق است.
وی افزود: ۸۰ درصد ادارات به کنتور هوشمند مجهز شدهاند و محدودیتهایی بر مبنای مصرف اردیبهشت سال گذشته برای این ادارات اعمال خواهد شد و به این ترتیب، ادارات موظف هستند که نسبت به اردیبهشت سال قبل، ۲۰ درصد کاهش مصرف داشته باشند.
محمودی گفت: بهینهسازی تجهیزات سرمایشی و گرمایشی با تنظیم دمای کولرها و سرویس منظم آنها، خاموش کردن وسایل غیرضروری در ساعات اوج مصرف، مدیریت ساعات کاری برای کاهش بار مصرف در ساعات پرمصرف و بهرهگیری از انرژیهای تجدیدپذیر از طریق نصب پنلهای خورشیدی در ساختمانهای اداری از جمله راهکارهای مدیریت مصرف در ادارات است.
وی تصریح کرد: مطابق مصوبات شورای عالی انرژی، تمامی دستگاههای اجرایی، بانکها و نهادهای عمومی موظف شدهاند حداقل ۵ درصد از برق مصرفی خود را از منابع تجدیدپذیر تامین کنند که این رقم به تدریج تا ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت و اداراتی که این استانداردها را رعایت نکنند ممکن است با محدودیتهای مصرفی بیشتری مواجه شوند.
محمودی خاطرنشان کرد: با این اقدامات، پایداری شبکه برق، کاهش اعمال محدودیتها، کاهش هزینههای انرژی و حفظ محیطزیست تحقق خواهد یافت و اجرای این سیاستها نیازمند همکاری و همافزایی تمامی نهادها و سازمانهاست تا صنعت برق کشور به سمت آیندهای پایدارتر و هوشمندتر حرکت کند.
انتهای پیام
نظرات