• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1404021006815
  • خبرنگار : 71429

معاون امور املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور:

سند تک برگ همچنان صادر می‌شود ولی در آینده تمام اسناد الکترونیکی می‌شوند

سند تک برگ همچنان صادر می‌شود ولی در آینده تمام اسناد الکترونیکی می‌شوند

معاون امور املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در حال حاضر سند تک برگ همچنان صادر می‌شود ولی در آینده تمام اسناد مالکیت، الکترونیکی می‌شوند.

صفدر کشاورز در گفت‌وگو با ایسنا در این باره گفت: یکی از برنامه‌های سازمان ثبت اسناد این است که سند مالکیت، الکترونیکی شود. اکنون زیر ساخت این کار در سازمان ثبت اسناد فراهم شده و تعدادی هم سند الکترونیکی صادر شد ولی تا زمان حصول نتیجه فعلا  در کنار اسناد الکترونیکی، سند فیزیکی تک برگ (سبزرنگ) هم صادر می‌کنیم و به مردم تحویل می‌دهیم.

کشاورز یادآور شد: از زمانی که موضوع قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پیش آمد، از حذف سند تک‌برگ صرف نظر کردیم و اسناد بعد از تصویب قانون مذکور به صورت تک برگ و سبزرنگ صادر می‌شوند ولی جزو برنامه‌های سازمان ثبت اسناد است که کلا اسناد، الکترونیکی شود.

وی در پایان گفت: ان شاءالله در شرایط مناسب و وقت مقتضی کلا اسناد به صورت الکترونیکی صادر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha