• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404021006940
  • خبرنگار : 50189

مدیرکل امور شهری اعلام کرد

تولید روزانه ۱۷۴۹ تن زباله در استان کرمان/ آمادگی کامل تأمین اعتبار مراکز مدیریت پسماند

تولید روزانه ۱۷۴۹ تن زباله در استان کرمان/ آمادگی کامل تأمین اعتبار مراکز مدیریت پسماند

ایسنا/کرمان مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری کرمان گفت: روزانه بیش از ۱۷۴۹ تن زباله در استان تولید می‌شود و این بحران باید با کمک همه نهادها مدیریت شود.

منصور خانه‌گیر صبح امروز ۱۰ اردیبهشت‌ در کارگاه آموزشی اقتصاد چرخشی در مدیریت پسماندهای شهری با حضور شهرداران استان کرمان با اشاره به وضعیت نامطلوب مدیریت پسماند در استان، بر لزوم همکاری منسجم بین شهرداری‌ها و اداره‌کل حفاظت محیط زیست تأکید کرد.

خانه‌گیر ضمن تشکر از برگزارکنندگان این دوره آموزشی، اظهار کرد: در استان کرمان ۸۵ شهر داریم که متأسفانه شرایط مطلوبی در حوزه مدیریت پسماند در بسیاری از این مناطق وجود ندارد. این مسئله نه تنها در شهرها، بلکه در روستاها نیز به وضوح دیده می‌شود.

وی با اشاره به تجربیات خود در زمان مسئولیت در حوزه روستایی افزود: در دوره گذشته طرح‌هایی را برای ساماندهی دفن پسماند در سطح بخش‌ها مصوب کردیم و حتی قول تأمین اعتبار هم دادیم. امروز هم آماده‌ایم که این مسیر را با همکاری محیط زیست ادامه دهیم.

خانه‌گیر تصریح کرد: محیط زیست باید در تعیین محل‌های دفن پسماند همراهی بیشتری نشان دهد. ما بارها شاهد بودیم که مکان‌های پیشنهادی از سوی فرمانداری‌ها به دلیل عدم تأیید محیط زیست، بلاتکلیف باقی ماندند. ما پیشنهاد داده‌ایم که خود محیط زیست در هر منطقه‌ای که صلاح می‌داند، مکان مناسب را معرفی کند.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری کرمان همچنین از آمادگی کامل این نهاد برای تأمین اعتبار لازم خبر داد و گفت: نه تنها در بحث احداث و تجهیز مراکز لندفیل، بلکه در زمینه ماشین‌آلات حمل پسماند نیز هیچ محدودیتی نداریم. بخشی از اعتبار از محل کمیته برنامه‌ریزی فرمانداری‌ها و بخش عمده‌تری از طریق سازمان‌ها و نهادهای مرتبط قابل تأمین است.

وی ادامه داد: براساس آمار رسمی، سالانه بیش از ۸۲۱ هزار تن پسماند در سطح شهرهای استان کرمان تولید می‌شود؛ این رقم نشان می‌دهد که بدون برنامه‌ریزی دقیق، نمی‌توان با این حجم عظیم از پسماند مقابله کرد. روزانه بیش از ۱۷۴۹ تن زباله در استان تولید می‌شود و این بحران باید با کمک همه نهادها مدیریت شود.

خانه‌گیر با اشاره به پیشرفت‌های شهرداری کرمان در زمینه RDF (تولید سوخت از زباله)، گفت: این پروژه در حال اجراست و می‌تواند الگویی برای سایر شهرها، از جمله رفسنجان باشد. از شهرداری‌ها می‌خواهیم از این ظرفیت استفاده کنند و طرح‌های مشابه را در شهرهای دیگر گسترش دهند.

وی در پایان با تأکید بر نقش شهرداران در اجرایی شدن این طرح‌ها گفت: آمادگی کامل برای حمایت مالی، تجهیزاتی و کارشناسی داریم، اما لازم است شهرداران، محیط زیست و دستگاه‌های دیگر نیز پای کار باشند. اگر این تعامل شکل بگیرد، می‌توانیم گام بزرگی در مسیر مدیریت صحیح پسماند در استان کرمان برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha