• شنبه / ۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404080301270
  • خبرنگار : 50474

دبیر ستاد پدافند غیرعامل شهرستان بم:

دشمن در جنگ اخیر تمام توانش را برای آسیب زدن به زیرساخت‌های کشور به کار گرفت

دشمن در جنگ اخیر تمام توانش را برای آسیب زدن به زیرساخت‌های کشور به کار گرفت

ایسنا/کرمان دبیر ستاد پدافند غیرعامل شهرستان بم گفت: در جنگ ۱۲ روزه، دشمن تمام توان خود را برای آسیب زدن به زیرساخت‌های کشور و جداسازی مردم از بدنه نظام به کار گرفته است.

محمد نیکویی شنبه سوم آبان در جلسه شورای پدافند غیرعامل بم اظهار کرد: با توجه به شعار امسال پدافند غیرعامل با عنوان «تاب‌آوری زیرساختی، پایداری اجتماعی»، همه دستگاه‌ها موظفند آموزش‌های لازم را به کارکنان و مردم برای مقابله مؤثر با بحران‌ها ارائه دهند.

وی با اشاره به اهمیت نقش مردم در استمرار نظام‌ها و پایداری اجتماعی اظهار کرد: پس از جنگ ۱۲ روزه، داده‌های اطلاعاتی نشان داد که دشمن تمام توان خود را برای آسیب زدن به زیرساخت‌های کشور و جداسازی مردم از بدنه نظام به کار گرفته است.

نیکویی افزود: هر دولت، کشور یا حاکمیتی که بخواهد دوام و استمرار داشته باشد، نیازمند همراهی مردم است. در انقلاب اسلامی نیز اگر حضور مردم نبود، قطعاً انقلاب ما به نتیجه نمی‌رسید. مردم در دوران دفاع مقدس، چه در جبهه‌ها و چه در پشت جبهه، با کمک‌های خود دل رزمندگان را گرم کردند و نقش مؤثری در پیروزی داشتند.

وی ادامه داد: در تمامی بحران‌ها و انتخابات‌های مختلف کشور، حضور مردم عامل عبور موفق از چالش‌ها بوده است. در جریان جنگ ۱۲ روزه نیز دشمنان اذعان داشتند که اگر مردم ایران با نظامشان همراهی نمی‌کردند، آنان پیروز می‌شدند.

دبیر ستاد پدافند غیرعامل بم با تأکید بر ضرورت آموزش در پدافند غیرعامل گفت: همه ما به‌ویژه دستگاه‌های اجرایی وظیفه داریم آموزش‌های لازم را از کارکنان و همکاران آغاز کنیم و سپس به عموم مردم بسط دهیم. این آموزش‌ها در حفظ جان افراد و واکنش صحیح در شرایط بحرانی بسیار مؤثر است.

وی با اشاره به تجربه زلزله بم یادآور شد: بخشی قابل توجه از مصدومان قطع نخاع نه بر اثر زلزله بلکه به دلیل امدادرسانی نادرست بوده است. در بسیاری موارد شاهد بودیم که امدادگران بدون آموزش صحیح اقدام به جابجایی مصدومان زیر آوار می‌کردند که همین امر موجب آسیب‌های جبران‌ناپذیر شد.

نیکویی بیان کرد: اگر آموزش صحیح در حوزه پدافند و مقابله با بحران وجود داشته باشد، می‌تواند جان بسیاری را نجات دهد.

به گزارش ایسنا، وحدت عیدی فرماندار بم نیز در این جلسه بر ضرورت ارتقاء آمادگی شهرستان در برابر تهدیدات احتمالی تأکید کرد و افزود: اگر دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورا بتوانند وظایف خود در حوزه پدافند غیرعامل را به خوبی انجام دهند، آسیب‌پذیری شهرستان به حداقل خواهد رسید.

وی با تأکید بر ماهیت زیرساختی برخی دستگاه‌ها، خواستار دقت و توجه مضاعف در این بخش‌ها شد و با ذکر مثالی از اهمیت زیرساخت‌ها، به لزوم اطمینان از عملکرد صحیح زیرساخت‌هایی مانند مخابرات در مواقع بحرانی اشاره کرد و گفت: هرگونه اخلال در این بخش‌ها می‌تواند سطح وسیعی از ارتباطات را با مشکل مواجه سازد.

عیدی با تأکید ویژه بر اهمیت زیرساخت‌های حیاتی اظهار کرد: برخی از دستگاه‌ها به دلیل ماهیت زیرساختی و تأثیرگذاری گسترده‌شان بر زندگی روزمره مردم و چرخه اقتصادی منطقه، نیازمند دقت و توجه مضاعف در اقدامات پدافندی هستند. این زیرساخت‌ها ستون فقرات خدمات‌رسانی عمومی محسوب می‌شوند.

فرماندار بم با اشاره به اقدامات صورت گرفته، افزود: در حوزه زیرساخت‌ها نیز اقدامات مؤثری از جمله مقاوم‌سازی نانوایی‌ها، بررسی وضعیت مخازن آب و ارتقاء پایداری شبکه‌های آب، برق و گاز صورت گرفته که نتایج مطلوبی داشته است.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط کشور، لازم است برنامه‌های پدافند غیرعامل به‌صورت پویا و جامع تدوین شود تا سطح آمادگی شهرستان در برابر بحران‌ها به بالاترین میزان ممکن برسد.

عیدی در پایان با اشاره به اهمیت انسجام ساختاری پدافند غیرعامل در شهرستان‌ها گفت: تشکیل ساختارهای منسجم با محوریت فرماندار، نقش مهمی در اجرای دقیق قوانین، کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌ها و مدیریت مؤثر ریسک‌ها دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha