کرم چهارلنگ روز چهارشنبه دهم اردیبشهت در نخستین نشست کمیته ارتقاء کیفیت شیرخام استان که با حضور نمایندگان استانداری، صمت، جهادکشاورزی، دامپزشکی، نظام دامپزشکی، اتحادیه دامداران و کارخانجات تولیدی شیر در سالن جلسات دامپزشکی تشکیل شد، افزود: طبق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی، کنترل بهداشتی شیر توسط دامپزشکی تنها تا تحویل به مراکز فرآوری انجام می گیرد.
وی با اشاره به این که دامپزشکی، وظیفه کنترل فرآوردههای خام دامی را به عهده دارد، اظهارکرد: کنترل از طریق صدور پروانه و به کارگیری مسئول فنی بهداشتی و بازرسی بهداشتی انجام میگیرد.
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طبق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی، کنترل بهداشتی شیر توسط همکاران بنده تنها تا تحویل به مراکز فرآوری انجام می گیرد.
چهارلنگ تصریح کرد: طبق ضوابط، عرضه و فروش شیرخام توسط لبنیاتیها ممنوع است و همه فرآوردههای لبنی که به مصرف کننده ها عرضه میشود باید پاستوریزه باشد و مطابق دستور العمل ها و قولنین، دامپزشکی هیچ وظیفه ای برای کنترل شیر در لبنیاتی ها ندارد.
وی ادامه داد: این نشست مشترک با نهادهای ذیربط با هدف بررسی وضعیت کیفیت بهداشتی شیر خام در استان، تدوین راهکارهای اجرایی ارتقای کیفیت بهداشتی شیرخام، تعین معیارهای بهداشتی شیر خام، بر گزار و در این نشست راهکار های اجرایی جهت جلوگیری از ورود شیرهای با کیفیت نامطلوب بهداشتی به چرخه مصرف اتخاذ شده است.
به گزارش ایسنا، مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: اخذ استعلام از حوزه دامپزشکی در صدور مجوزات صنفی، برگزاری گشت های مشترک از واحدهای عرضه لبنیات، آموزش و فرهنگ سازی، عرضه شیرخام بصورت پاستوریزه و بسته بندی و… از مهمترین مصوبات این نشست بود.
انتهای پیام
نظرات