حسن لطفی امروز (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت) در جلسه شورای اداری استان زنجان، با اشاره به مشکل قدیمی بودن تجهیزات سختافزاری و هزینههای سنگین دریافت گواهینامههای افتا برای محصولات موجود، اظهار کرد: انتظار داریم با نگاه ویژه مرکز افتا، در زمینه ارتقای زیرساختهای سختافزاری، تسهیل فرآیندها، تقویت منابع مالی و ایجاد مرکز پاسخگویی سریع به بحرانهای سایبری، استان زنجان مورد حمایت قرار گیرد.
وی بر لزوم تداوم همکاریها برای تقویت امنیت سایبری در استان زنجان تأکید کرد و افزود: باید زیرساختهای لازم برای این امر فراهم شود.
در ادامه مدیر افتای استان زنجان با بیان اینکه زنجان به عنوان یکی از استانهای پیشرو در اجرای طرح ایمنسازی زیرساختهای حیاتی سایبری استان است، گفت: هدف اصلی این طرح، تأمین امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات در سازمانهای دارای زیرساختهای حیاتی و جلوگیری از بروز اختلال در خدمات حیاتی آنهاست.
ابراهیمی با اشاره به بهرهگیری از استانداردهای بینالمللی مانند CTMP در تدوین این طرح، افزود: در گام نخست، کمیتههای طرح امنسازی در ۲۷ دستگاه دارای زیرساخت حیاتی استان تشکیل شده که ریاست آن برعهده بالاترین مقام سازمان و دبیری آن با حراستها است.
ابراهیمی ادامه داد: کارشناسان مرکز افتا با بیش از هزار کنترل امنیتی، به ارزیابی دقیق هر دستگاه پرداختهاند و پس از تحلیل نتایج، برنامه عملیاتی متناسب برای هر زیرساخت تدوین و ابلاغ شده است. هماکنون همه این زیرساختها دارای برنامه عملیاتیاند و ممیزیهای دورهای برای ارزیابی پیشرفت آنها نیز در دستور کار است.
وی با تأکید بر لزوم حمایت مدیران ارشد برای موفقیت طرح، گفت: اجرای کامل کنترلهای امنیتی بدون حمایت مالی و مدیریتی امکانپذیر نیست. انتظار داریم مدیران ارشد دستگاهها، از واحدهای فناوری اطلاعات خود حمایت همهجانبه داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات