مسلم حدیدی رئیس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، امروز(۱۰ اردیبهشت) در مراسم اختتامیه مناظرات دانشآموزی کرمانشاه، گفت: از اینکه میزبان دانشآموزان فکور، خوش فکر و خلاق که شجاعانه به نقد و مناظره میپردازند هستیم، خرسندیم.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری بین سازمان جهاددانشگاهی و آموزش و پرورش کرمانشاه در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: در این مدت بیش از هزار دانشآموز استان از فضای علمی و فناوری موجود در سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه بازدید کرده و از نزدیک در جریان دستاوردهای این سازمان قرار گرفتند.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر ۲۷ محصول فناورانه به صورت اختصاصی و بدون داشتن مشابه داخلی در کشور توسط شرکتهای دانش بنیان کرمانشاه تولید میشود، ادامه داد: این گوشهای از دستاوردهای حوزه دانشبنیان و فناوری کرمانشاه است که دانشآموزان در این مدت با آن آشنا شدند.
حدیدی یکی دیگر از اهداف تعامل آموزش و پرورش با جهاد دانشگاهی را نهادینه کردن تفکر کارآفرینی بین دانشآموزان برشمرد و اظهار کرد: کسانی که امروز در زمینه تولید محصولات دانشبنیان فعالیت دارند، زمانی دانشآموز بوده و روی همین نیمکتها نشستهاند.
وی سپس به مناظرات دانشآموزی که طی روزهای اخیر به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه برگزار شد، اشاره کرد و ادامه داد: بیش از ۱۳۰ دانشآموز در قالب ۳۲ تیم در این مناظرات شرکت داشتند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه هدف از برگزاری این مناظرات مسابقه نیست، بلکه همافزایی و همفکری است، یادآور شد: این اولین دوره مناظرات دانشآموزی در کشور بود که به صورت پایلوت در کرمانشاه برگزار شد و امیدواریم از این پس شاهد برگزاری این مناظرات در تمام کشور باشیم.
مهدی سوری معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز با بیان اینکه اولین دوره مناظرات دانشآموزی در کرمانشاه با حضور ۱۳۵ دانشآموز و در قالب ۳۲ تیم برگزار شد، گفت: این مناظرات ۱۰ روز به طول انجامید و امروز با معرفی تیمهای برتر به کار خود خاتمه داد.
وی با تاکید بر اینکه نباید این مناظرات را نتیجه محور ببینیم، خاطرنشان کرد: هدف اصلی این مناظرات نهادینه کردن فرهنگ گفتمان است و وقتی که گفتمان بین دانشآموزان شکل بگیرد، یعنی مسیر صحیح را طی کردهایم.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کرمانشاه ابرازامیدواری کرد، دبیرخانه دائمی این مناظرات در کرمانشاه راهاندازی شود.
سوری اشارهای هم به دغدغه مدیران استان مبنی بر لزوم رسیدگی به مسائل کرمانشاه داشت و افزود: جهاد دانشگاهی ظرفیتهای بسیار خوبی در بخشهای مختلف دارد که میتوان از این ظرفیتها برای کمک به حل مشکلات استان استفاده کرد. همچنین درهای جهاد دانشگاهی همواره به روی صاحبنظران، نخبگان و اندیشمندان باز است و از ظرفیت آنها نیز استفاده خواهیم کرد.
در پایان این مراسم از سه تیم برتر، سه تیم شایسته تقدیر و یک تیم برتر در حوزه اخلاق تجلیل شد.
در این مناظرات تیمهای دبیرستان دخترانه شهید جعفری، دبیرستان دخترانه فرزانگان و دبیرستان پسرانه امام خمینی(ره) عناوین اول تا سوم را کسب کردند.
سه تیم از دبیرستان دخترانه رضوان، دبیرستان دخترانه نمونه دولتی فاطمیه و دبیرستان پسرانه حکیم نظامی هم بعنوان تیمهای شایسته تقدیر انتخاب شدند.
همچنین تیم اخلاق نیز از دبیرستان پسرانه علی ابن ابیطالب(ع) انتخاب شد.
انتهای پیام
نظرات