رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت در سالن شهید شایان مهر دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری به اهمیت جایگاه آموزش و دانشاندوزی پرداخت و با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) بر لزوم رعایت نظم و انضباط در کارها جهت رسیدن به موفقیت و دستیابی بر اهداف بلند مدت تأکید کرد.
احمدرضا جودتی با بیان اینکه یکی از معلمین شایسته دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر پزشکیان است به سفر اخیر وی به آذربایجان اشاره کرد و گفت: در این سفر تقریبا ۸ ساعته دکتر پزشکیان یکی از مشکلات خیلی مهم سیاسی_اقتصادی کشور را با چهار خط شعری که از شهریار خواندند از نظر ارتباطات علمی، اقتصادی، اجتماعی، جغرافیایی حل کردند و در مقابل آذربایجانیها به شدت متحول شدند.
وی در خاتمه سخنان خود از زحمات همه معلمان و استادان تقدیر و آرزوی توفیق کرد.
همچنین در این مراسم معاون آموزشی دانشگاه و دبیر جشنواره، ضمن تبریک روز معلم بیان کرد: روز معلم و استاد هرساله بهانهای است برای یادآوری اینکه چهکسانی در این حیطه زحمت میکشند.
سعید اصلان آبادی اظهار کرد: همه کسانی که در حوزه سلامت فعالیت میکنند و در کسوت استادی هستند نشان میدهند که با اینکه میتوانند از شغلهای دیگر کسب درآمد کنند اما شغل معلمی را انتخاب کردهاند و این ارزش کار معلمی در حوزه سلامت را بسیار بیشتر نشان میدهد.
وی با اشاره به اینکه امسال در جشنواره شهید مطهری در سطح کشور برای اولین بار رئیس جمهور به همراه سه نفر از اعضای کابینه خود در افتتاحیه این جشنواره حضور پیدا کردند، گفت: این حضور پیامهای بسیاری داشت و از طرفی نشان دهنده رضایت بود و از طرفی دیگر حضور فعال شخص رئیس جمهور در سمت استاد در دانشگاه علوم پزشکی تبریز دارای ارزش بسیار زیادی برای ما بود.
وی افزود: باعث افتخار است که در دانشگاهی فعالیت میکنیم که رئیس جمهور کشور استاد این دانشگاه است.
اصلان آبادی با بیان اینکه امسال هجدهین دوره جشنواره به همراه یازدهمین دوره جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه درحال برگزاری است، عنوان کرد: اهداف برگزاری جشنواره عبارتند از ایجاد فضای رقابتی سالم بین اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، شناسایی معرفی فرآیندهای دانش پژوهی آموزشی، ارج نهادن به زحمات فعالان عرصه آموزش، ایجاد بستر مناسب جهت نشر فعالیتهای توسعه آموزش علوم پزشکی و تبادل تجربیات و تشویق تولید تجهیزات، دستگاه ها و لوازم کمک آموزشی جدید.
وی بیان کرد: توصیه میکنم همکاران تا آنجایی که ممکن است در قسمت استفاده از روشهای نوین در آموزش فعالیت انجام دهند، که دانشگاه ما در این زمینه پیشرو بوده و اکنون یکی از ابزارهای آموزشی بسیار مهم هایتک در دانشگاه علوم پزشکی ساخته شده است و تمام دانشگاههای کشور در حال استفاده از این فناوری هستند.
وی با بیان اینکه فعالیتهای جشنواره از اوایل آذرماه با راهاندازی سایت شروع شده و اخبار مرتبط با جشنواره بارگزاری شد، ادامه داد: کمیتههای مختلفی تشکیل شد که کمیته سیاستگذاری، کمیته دانشگاهی، کمیتههای تخصصی داوری فرآیندها در ۶حیطه، کمیته بخش دانشجویی و کمیته اجرایی را شامل میشد.
معاون آموزشی دانشگاه و دبیر جشنواره، افزود: جشنواره در حیطههای ۶گانه؛ تدوین و بازنگری برنامههای آموزشی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی آموزشی، مدیریت و رهبری آموزشی، یادگیری الکترونیکی و طراحی و تولید محصولات آموزشی، فعالیت میکرد.
وی بیان کرد: اعضای کمیته سیاستگذاری از معاونت آموزشی دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و روسای دانشکدهها، تشکیل میشود.
وی با اشاره به اینکه جلسات مختلفی تشکیل شده و فرآیندها و طرحها در چندین مرحله داوری شد، گفت: تصمیم بر این شد که در این حوزه از اساتید پیشکسوت در هفته بزرگداشت و روز معلم که یک فرصت برای یادآوری این است که چه کسانی در این راه خدمت کردند و چه افرادی در سال اخیر بازنشست شده بودند، تقدیر کرد و فرآیندهای برتر دانشگاه و اساتید نمونه آن را براساس چک لیستها انتخاب کنیم.
اصلان آبادی بیان کرد: این جشنواره فرصتی است تا از دانشجویانی که در حیطه آموزشی موفق بودند و موفقیتهای ملی، کشوری و دانشگاهی کسب کردهاند، تجلیل شود و انگیزهای برای دیگر دانشجویان به وجود بیاید.
وی با اشاره به اینکه سعی بر این بود که فرآیند انتخاب برتر را براساس چک لیستهای کشوری و دانشگاهی انجام دهیم، گفت: اینجا (EDC) و دفاتر (EDO) دانشکدهها و بیمارستانها همکاری خوبی انجام دادند و کار کارشناسی را بر عهده گرفتند.
وی عنوان کرد: فرآیندهای ارسالی حدودا ۲۷ مورد بود که در شش حیطه موردنظر عدهای از آنها انتخاب شد و از عدهای در جشنواره دانشگاهی تقدیر میشود همچنین پنج مورد هم به جشنواره کشوری معرفی شدند.
معاون آموزشی دانشگاه و دبیر جشنواره، اظهار کرد: داوران از افراد خوشنام در حوزه آموزش بودند و نوع فرآیندهایی که انتخاب میشد هشت مورد بود که براساس آنها امتیاز داده میشد.
وی با اشاره به اینکه قسمت دانشجویی از قسمتهایی است که تاکید داریم معلمهای آینده ما خواهند بود و افرادی بسیار علاقهمند و زحمتکش هستند که عملا نتیجه کار آنها را مشاهده میکنیم، گفت: دانشجویان کمک بسیاری میکنند، بسیاری از اوقات ما مشکلی در فرآیند نمیبینیم اما کسانی که در حال آموزش دیدن هستند این را به ما یادآوری کرده و حتی در اصلاح فرآیند به ما کمک میکنند.
اصلان آبادی اظهار کرد: بخش دانشجویی هرسال بهتر از سال قبل در حال برگزاری است و به نظر میرسد استقبال خوبی از دانشجویان انجام میشود که باید این قسمت را تقویت کنیم چراکه اهمیت آن کمتر از قسمت اول مربوط به اساتید نیست.
در خاتمه از منتخبین دانشگاه علوم پزشکی تبریز در هجدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و یازدهمین جشنواره دانشجویی ایدههای نوآورانه دانشگاهی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام
نظرات