• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404021107971
  • خبرنگار : 51032

پیشنهادهای استاندار اصفهان برای همکاری علمی و اقتصادی با آفریقا

پیشنهادهای استاندار اصفهان برای همکاری علمی و اقتصادی با آفریقا

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان با تأکید بر اشتراکات تاریخی، فرهنگی و تمدنی میان ایران و قاره آفریقا گفت: این استان  آمادگی کامل برای میزبانی و اجرای طرح‌های مشترک در حوزه‌های علمی، صنعتی، گردشگری، کشاورزی و تبادل فناوری را دارد و پیشنهادهایی برای تقویت همکاری‌ها با محوریت اصفهان ارائه کرده‌ایم.

مهدی جمالی‌نژاد، امروز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت در اختتامیه سومین اجلاس همکاری ایران و آفریقا اظهار کرد: به نمایندگی از مردم شریف و فرهنگ‌دوست استان اصفهان مقدم شما را به پایتخت فرهنگی ایران، شهر علم و صنعت، شهر هنر و معنویت، شهر شجاعت و فداکاری صمیمانه گرامی می‌دارم.

وی افزود: حضور گرم و اندیشمندانه شما در اصفهان را نمادی از اراده مشترک ملت‌هایمان برای ساختن جهانی مقتدر برپایه عدالت، کرامت و همبستگی می‌دانم، امروز در پرتو نگاه تمدنی و راهبردی جمهوری اسلامی ایران، روابط با قاره امید و ظرفیت یعنی آفریقا، تنها یک انتخاب سیاسی نیست، بلکه ضرورت تاریخی، اخلاقی و آینده‌نگرانه است.

استاندار اصفهان بیان کرد: آفریقا را شریکی هم‌افق و هم‌سرنوشت می‌دانیم، این نگاه ریشه در تجربه مشترک از استعمارستیزی، کرامت‌طلبی و تلاش برای ساختن نسل انسانی دارد.

جمالی‌نژاد ادامه داد: اصفهان شهری است که گذشته و آینده را به یکدیگر آمیخته است و معماری بی‌بدیل تا صنایع دستی افسانه‌ای و فرهنگ زنده‌اش، به درستی موزه جهان است.

وی گفت: این استان با هزاران مجموعه صنعتی بزرگ و متوسط، ۸۵ شهرک و ناحیه صنعتی فعال یکی از ستون‌های اصلی ملی اقتصاد کشور است.

استاندار اصفهان افزود: در این چارچوب می‌خواهم چند پیشنهاد مشخص برای تقویت همکاری‌های ایران و آفریقا با محوریت اصفهان مطرح کنم. در زمینه تاسیس مرکز همکاری‌های علمی، فناوری و نوآوری ایران و آفریقا برای توسعه پروژه‌های مشترک در حوزه انرژی‌های نو، سلامت فیزیکال و ...، ایجاد دبیرخانه دائمی دیپلماسی دانشگاهی و تبادل نخبگان علمی و فرهنگی، راه‌اندازی منطقه ویژه تهاتر کالا و خدمات با مشارکت فعال بخش خصوصی اصفهان و آفریقا در راستای کاهش وابستگی به نظام‌های سلطه‌گر و تقویت اقتصاد مقاومتی، تقویت همکاری‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی و گردشگری سلامت، مشارکت در پروژه‌های کشاورزی فرا سرزمینی، امنیت غذایی و تبادل فناوری‌های نوین شده با رویکرد توسعه پایدار و متوازن با اصفهان با اشتراکات تاریخی، اخلاقی و تمدنی با ملت‌های بزرگ آفریقا آمادگی کامل داریم که این پیشنهادات را با همکاری وزارت‌خانه‌های ذی‌ربط، اتاق‌های بازرگانی، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان به برنامه‌های مالیاتی تبدیل کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha