منصور بیجار در این دیدار گفت: حمایت از بیمه اجتماعی، یکی از محورهای کلیدی مدیریت استان برای توسعه پایدار روستاهای استان است.دهیاران باید در این مسیر نقش فعالتری ایفا کنند و موضوع بیمه را در زمره مسئولیتهای اجرایی خود قرار دهند.
بیجار، با اشاره به اهمیت تدوین برنامه عملیاتی، هدفگذاری واقعبینانه و ارزیابی مستمر در این حوزه افزود: بدون برنامهریزی دقیق، بهرهگیری از ظرفیت مناطق آزاد، بهره مندی از ظرفیت های ویژه استان و تعامل میان دستگاههای دارای جامعه هدف مشترک، دستیابی به پوشش گسترده بیمهای امکانپذیر نخواهد بود.
در این نشست، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر نیز با بیان گزارشی از وضعیت موجود گفت: در حال حاضر بیش از ۶۲ هزار نفر از روستاییان استان تحت پوشش این صندوق قرار دارند، اما هنوز بسیاری از افراد به دلیل پراکندگی جغرافیایی و ضعف در اطلاعرسانی، از این حق قانونی بیاطلاع ماندهاند.
وی ضمن ابراز خرسندی از نگاه ویژه استاندار برای پایداری توسعه مناطق روستایی،با تأکید بر جایگاه دولتی صندوق اظهار کرد: با جلب حمایت جامعه محلی و حمایت دولت، این صندوق میتواند به یکی از ابزارهای مؤثر در کاهش فقر مطلق تبدیل شود. برای تحقق این هدف، باید دهیاران، شوراهای اسلامی و بخشداران را در فرآیند اطلاعرسانی، ثبتنام و پیگیری فعال کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از استانداری، قادرمرزی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیتهای مرزی استان افزود: مرز نه فقط مسیری برای تبادل کالا، بلکه فرصتی برای ارتقای سطح زندگی مردم است و بیمه اجتماعی بخشی از این فرصتسازی میتواند باشد.
انتهای پیام
نظرات