به گزارش ایسنا، «منیر البرش» مدیرکل وزارت بهداشت فلسطین در غزه در کانال تلگرامی خود درباره این نوزاد ۲ روزه اعلام کرد: این یکی از موارد تکاندهنده ناهنجاریهای جنین در رحم است.
این مورد در سایه افزایش چشمگیر پدیده ناهنجاریهای جنینها در نوارغزه گزارش شد.
البرش در ادامه احتمال داد علت این پدیده تسلیحاتی است که رژیم صهیونیستی در غزه علیه غیرنظامیان و کودکان آزمایش میکند.
در طول جنگ نسلکشی، هشدارهایی از پزشکان و نهادهای حقوقی درباره خطرات گازهای سمی ناشی از گلولهها و موشکهای اسرائیلی برای زنان باردار در غزه و جنینهای آنها داده شد.
سلاحهای ممنوعه بینالمللی
البرش اظهار کرد: تحولات جاری در غزه، اتفاقات ثبت شده در عراق را یادآور میشود که پس از حمله میانگین تولد کودکان ناقص به دلیل آلودگی و تشعشعات ناشی از بمبارانها افزایش یافت.
مدیرکل وزارت بهداشت فلسطین در غزه در ادامه نیز آغاز تحقیقاتی بینالمللی درباره دلایل تکرار تولد این نوزادان ناقص و بررسی نوع تسلیحات مورد استفاده رژیم صهیونیستی را خواستار شد.
به گزارش خبرگزاری «سما» فلسطین، دفتر اطلاعرسانی دولت غزه بارها در بیانیههای خود تاکید کرد که رژیم صهیونیستی در نسلکشی که در نوار غزه به راه انداخته، از سلاحهای ممنوعه بینالمللی استفاده میکند.
این دفتر ژوئیه ۲۰۲۴ در بیانیهای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از سلاحهای ممنوعه بینالمللی که بیشتر آنها موشکها و بمبهای ساخت آمریکا هستند از جمله سلاحهای حرارتی و شیمیایی استفاده میکند.
جنبش حماس نیز نوامبر ۲۰۲۴ تشکیل کمیته حقیقتیاب بینالمللی را جهت بررسی احتمال استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از سلاحهای ممنوعه بینالمللی در شمال نوار غزه خواستار شد.
در همین رابطه فلسطینیهای ساکن نوار غزه اظهار کردند که متوجه تغییری در صدای انفجارهای ناشی از بمبارانهای رژیم صهیونیستی شدند و این حاکی از استفاده از سلاحهای جدیدی در غزه است.
سقط جنین و ناهنجاریهای نوزادان
دیدهبان حقوق بشر ۲۸ ژانویه ۲۰۲۵ در گزارشی اعلام کرد که زنان باردار در غزه به دلیل تداوم نسلکشی در معرض خطر قرار دارند و رژیم صهیونیستی شرایطی را ایجاد کرده که بارداری، زایمان و جان نوزادان جدید در غزه را به خطر میاندازد.
این سازمان حقوقی با اشاره به حملات عامدانه رژیم صهیونیستی به مراکز بهداشتی و درمانی که فرصتهای دسترسی زنان باردار و نوازدان به خدمات بهداشتی و درمانی را کاهش میدهد، اعلام کرد: علاوه بر این متخصصان زنان و زایمان در ماه ژوئیه از افزایش درصد سقط جنین تا ۳۰۰ درصد از اکتبر ۲۰۲۳ خبر دادند.
«بلال العزام» پزشک اردنی و جراح کودکان که ژانویه و فوریه ۲۰۲۴ به نوار غزه سفر کرد، گفت که در طول جنگ در بیمارستانهای غزه شاهد تولد نوزادانی با ناهنجاریهای مختلف بوده است.
یونیسف جمعه اعلام کرد که کودکان نوار غزه بعد از ۲ ماه محاصره این منطقه و ممنوعیت انتقال کمکهای بشردوستانه، با خطرات روبهفزونی گرسنگی، بیماری و مرگ مواجه هستند.
در حملاتی که رژیم صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا علیه ساکنان نوار غزه آغاز کرده، تاکنون بیش از ۱۷۰ هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، شهید و زخمی شده و بیش از ۱۱ هزار تن دیگر مفقود شدند و بیشتر زیرساختها و ساختمانهای مسکونی در این منطقه ویران شد.
انتهای پیام
نظرات